Szerintetek milyen a Dáriusz név?
Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 12:18
11/21 Panka08 válasza:
Őszinte leszek: 4 x hallottam eddig.
1. : Dáriusz Mihalcsevszkij(vmi ilyesmi)... tudomisén hogy hívják egy bokszoló
2. : 1 cigánylány hívta ordítva magához csodás körítéssel a 2-3 év körüli gyerekét.
3. : Van egy ovis csop társa az unokaöcsémnek : Lakatos Dáriusz Armandónak hívják... (hát ő is kisebbségi)
4. : Egy jó barátom kutyáját hívják így.
Hát ha ezeket így összeadom, nem hogy nem tetszik de azonnal a kissebség jut eszembe róla.. Még csak nem is a kuyta. :S Én biztos nem adnám.
12/21 anonim válasza:
Ismerősöm bernáthegyijét hívták így.
13/21 anonim válasza:
Lányom csoporttársa Dáriusz az oviban, nem kisebbséghez tartozik, nagyon vagány kisfiú. Nekem először furcsa volt, de már nem az.
14/21 anonim válasza:
Borzasztó!
Ne hari, de ez is egy vélemény:-(
15/21 anonim válasza:
Egy ismim cicája Dáriusz :) De amúgy sztem szép név :)
16/21 anonim válasza:
Állatnévnek okés, amúgy nem tetszik. Nekem is kicsit kisebbséginek hangzik, már elnézést.
17/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiseségi,de amugy nekem is kicsit arra hajaz.:-) De ez nem zavar furcsa mod cseppet sem.Koszi a véleményeket!
2012. jún. 17. 11:40
18/21 anonim válasza:
League of Legends darius for ever
20/21 anonim válasza:
Romániűában nagyon gyakori név a Darius.
Amúgy nekem tetszik, de nem tudom... nem tudnám hogy becézni,. ezért nem adnám a fiamnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!