Szétkürtölnéd (fészbuk, iwiw, stb) vagy bárhol máshol a kb 4-5hetes terhességedet mondjuk úgy, hogy felraksz egy pozitív terhességi teszt-es képet?
Figyelt kérdés
Ma láttam az egyik ismerősömnél, kb 4-5hetes, tökre kiakadtam rajta. :) Én kivártam volna a 12hetet....2012. jún. 15. 20:54
31/32 anonim válasza:
Soha. Én terhes képet se raktam fel, mert ez szerintem magánügy. De ilyen fiatal terhesség meg...bármi lehet sajnos.
32/32 anonim válasza:
Nem tennem ki a pozitiv terhessegi tesztemet az fb-re es nem is tettem.
Kulfoldon elunk, a csaladnak 6 hetesen elmondtuk.
A 12 hetes uh kepet kitettem az fb-re,innen tudtak meg a tavolabbi rokonok,hogy jon a masodik baba.
Azota se tettem ki masik kepet. Nem kurtoltem ki,hogy mi lesz a neme (ma az fb-n egy ismeros epp ezt kurtolte vilagga).
Tolem tavol all de mindenkinek maganugye,hogy mit tesz kozze. Amig nem tragar es ocsmany addig nem zavar.
Az elso babanal meg csak iwiwem volt. Oda a baby shower kepeket tettem ki amik mar majdnem 30 hetesen keszultek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!