Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szétkürtölnéd (fészbuk, iwiw,...

Szétkürtölnéd (fészbuk, iwiw, stb) vagy bárhol máshol a kb 4-5hetes terhességedet mondjuk úgy, hogy felraksz egy pozitív terhességi teszt-es képet?

Figyelt kérdés
Ma láttam az egyik ismerősömnél, kb 4-5hetes, tökre kiakadtam rajta. :) Én kivártam volna a 12hetet....
2012. jún. 15. 20:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

6hetesen szoltunk a szülőknek, 10hetesen a közvetlen barátoknak. 12hetes uh képet raktam facebookra és a munkatársak rokonok, távoli barátok onnan tudták meg. nekem is volt ismerősöm aki rakott ki pár hetes uht, de 12hét előtt

hülyeségnek tartom

2012. jún. 16. 07:04
 22/32 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as,

vesztettem el babát. És tudták az ismerősök, akiknek amúgy is elmondtam volna. Nekem jól esett, hogy segítettek ők is.

2012. jún. 16. 08:25
 23/32 anonim ***** válasza:
30%

Sosem értettem,miért kell UH-os képeket feltenni fb-ra,iwiwre...én nem is fogok.

Max a férjemmel majd nagy pocakosat,de még azt is meggondolom.

Akinek kell tud róla,nem tartozik mindenkire. Szerintem.

2012. jún. 16. 08:52
 24/32 anonim ***** válasza:
Én feltettem a 12hetes UH képet. 20 éves vagyok, eddig elég rossz életmódot éltem, inkább még akkor tudják meg, minthogy egyszer csak meglássanak az utcán nagy hassal, aztán mindenfélét mondjanak. Így mindenki tudja, hogy már másról szól az életem, és nagyon várjuk a babát.
2012. jún. 21. 13:39
 25/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

Nekem nincs bajom vele, ha valaki UH képet rak fel a FB-re vagy más közösségire, csak a 4-5-6hetet tartom korainak.

Bár ez is mindenkinek magánügye végülis.

:))

2012. jún. 21. 13:47
 26/32 anonim ***** válasza:
52%

Nem tenném, mint ahogy nem is tettem. 20 hetes vagyok, még mindig nem kürtöltem világgá. Azt tervezem, ha megszületik majd teszek fel képet, de addig szerintem nem.

Amúgy meg mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. :)

2012. jún. 21. 14:01
 27/32 anonim ***** válasza:

Valóban mindenki azt csinál amit akar és oda tölti a képeit ahova akarja. Én pl nem vagyok már fent fb-n, mert a sok biztonsági beállítás ellenére sem tartom biztonságosnak az oldalt.

Viszont azért nekem ezekkel a képfeltöltésekkel fb-re egy bajom van, hogy néha nagyon távoli ismerősök hamarabb tudnak meg dolgokat, mint a közeli barátok/rokonok. Én a sorrendre ügyelnék azért, nehogy megbántsak valaki olyat, akit nem akarok.

2012. jún. 21. 14:29
 28/32 anonim ***** válasza:
Én először a 22hetes 4D-s fotót töltöttem fel,együtt a párommal közös,pocakos képekkel. Ekkora már tudtuk a babó nemét is,illetve azt is,hogy hál istennek eddig minden a legnagyobb rendben van vele. Remélem nem is lesz baj,persze tudom,bármikor megtörténhet. Először a család tudta meg,de ők is csak a 12.hét környékén,mert egyszer sajnos már elveszítettem egy babót,így mi is kivártuk ezt az időt. Illetve nálunk picit bonyolultabb is volt a helyzet,a lényeg,én megértem azt is,aki felteszi korán a képet,nyilván boldog,büszke,én nem így csináltam ettől függetlenül. 25hkm
2012. jún. 21. 14:50
 29/32 anonim ***** válasza:

februar 14 en sogornom kitette statusba a FBn hogy "legszebb Valentin-napi ajandek: jon a golya!"

sajnos ra 2 hetre egeszsegugyi kureten esett at...meghalt a baba.

2012. jún. 21. 16:30
 30/32 anonim ***** válasza:
csak azt akarom mondani hogy ilyen fiatal terhesseget meg nem kurtolnek vilagga...
2012. jún. 21. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!