Szétkürtölnéd (fészbuk, iwiw, stb) vagy bárhol máshol a kb 4-5hetes terhességedet mondjuk úgy, hogy felraksz egy pozitív terhességi teszt-es képet?
6hetesen szoltunk a szülőknek, 10hetesen a közvetlen barátoknak. 12hetes uh képet raktam facebookra és a munkatársak rokonok, távoli barátok onnan tudták meg. nekem is volt ismerősöm aki rakott ki pár hetes uht, de 12hét előtt
hülyeségnek tartom
Kedves 13-as,
vesztettem el babát. És tudták az ismerősök, akiknek amúgy is elmondtam volna. Nekem jól esett, hogy segítettek ők is.
Sosem értettem,miért kell UH-os képeket feltenni fb-ra,iwiwre...én nem is fogok.
Max a férjemmel majd nagy pocakosat,de még azt is meggondolom.
Akinek kell tud róla,nem tartozik mindenkire. Szerintem.
Köszi a válaszokat!!
Nekem nincs bajom vele, ha valaki UH képet rak fel a FB-re vagy más közösségire, csak a 4-5-6hetet tartom korainak.
Bár ez is mindenkinek magánügye végülis.
:))
Nem tenném, mint ahogy nem is tettem. 20 hetes vagyok, még mindig nem kürtöltem világgá. Azt tervezem, ha megszületik majd teszek fel képet, de addig szerintem nem.
Amúgy meg mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. :)
Valóban mindenki azt csinál amit akar és oda tölti a képeit ahova akarja. Én pl nem vagyok már fent fb-n, mert a sok biztonsági beállítás ellenére sem tartom biztonságosnak az oldalt.
Viszont azért nekem ezekkel a képfeltöltésekkel fb-re egy bajom van, hogy néha nagyon távoli ismerősök hamarabb tudnak meg dolgokat, mint a közeli barátok/rokonok. Én a sorrendre ügyelnék azért, nehogy megbántsak valaki olyat, akit nem akarok.
februar 14 en sogornom kitette statusba a FBn hogy "legszebb Valentin-napi ajandek: jon a golya!"
sajnos ra 2 hetre egeszsegugyi kureten esett at...meghalt a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!