Kismamák! Megőrülök a gyomorégéstől! Semmi sem használ! Nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
23 hetes kismama2012. jún. 15. 11:06
11/17 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem is a Salvus víz + háztartási keksz vált be!
12/17 anonim válasza:
Nekem is a szódabikarbóna, de csak néhány percig. Nagyon sok szénsavas víz. A tej, Renie semmit sem értek nálam. Talán szülés után jobb lesz a helyzetem és talán Neked is. :) Esetleg egy kis gyömbéres kekszet próbáltál? Van, akin az segített.
13/17 anonim válasza:
Első babával Rennie-t használtam, nagyon gyorsan megoldotta a problémát.
Most 30 hetes vagyok, már egy hete szenvedek minden éjszaka, most a gyóygszertárban nem ajánlották a Rennie-t, inkább Gaviscon rágótablettát. Ez nekem még jobb,nagyon gyorsan hat!!!
14/17 anonim válasza:
Salvus (egy nagyobb gyógyszertárban vettem, )
15/17 anonim válasza:
Szia 8-as vagyok én gyógyszertárban vettem, 1,5 literes kiszerelésben volt remélem neked is beválik.
23hkm
16/17 anonim válasza:
Én is Salvus vizet vettem, mivel természetes, és nagyon sokáig elég, hiszen 1 kiskanálkával kell csak belőle. Élelmiszerboltban is van, van fél l-es kiszerelésű is.
17/17 anonim válasza:
Rene antracit jegmenta nekem azonnal segit
35 h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!