Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma megkaptam az AFP eredményem...

Bébybogyóó kérdése:

Ma megkaptam az AFP eredményemet de nem MoM értékben. Az érték: 37,2 IU/ml Na ez most mi a fene? Doktornőmmel csak később tudok beszélni és addig én megőrülök!

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:

21-81 között tökéletes, tehát nyugalom. :) Sok boldogságot!

39 hetes km

2012. máj. 8. 17:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Dejóóó! :) Köszönöm szépen!Neked is! :)))
2012. máj. 8. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 61,5 iu/ml volt, ez kicsit magasabb, mint a tiéd, de az orvosom szerint még emiatt sem kell aggódni. Mert amúgy is eléggé elavult már ez a módszer. Anno én is kerestem, hogy lehetne átváltani MOM-ba, de nem találtam. Mi elmentünk genetikai ultrahangra, csak, hogy végképp megnyugodjak, de mindent rendben találtak. A leleten amúgy az volt, hogy kisebb, mint 32 a jó, de a neten én is találtam bővebb tartományt.

Ne aggódj, ez nem rossz értek és ha az ultrahangon is mindent rendben találnak, nem kell aggódni!

2012. máj. 8. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is csak abba adták meg.25,7volt és azt mondta rá a doki,hogy rendben van.Elvileg 20alatt rossz.
2012. máj. 9. 06:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek! :) azóta már találkoztam a doktornővel és megnéztük ultrahangon is! :)és még egy kérdés hozzátok!.:) Vajon mitől lehet az, hogy begörcsöl a vesém és nem tudok aludni szinte hajnal 2 óta fent vagyok annyira fáj...megnézte a dokinő ultrahangon is de nem tud rá semmit mondani :( mitől lehet?
2012. máj. 9. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!