Néhány napja olyan érdekes rezgésszerű dolgokat produkál a kisbabám, elvileg a feje felől jönnek ezek az érzések-hanghullámok?
Először a mobiltelefonomra gyanakodtam, hogy a táskámban az rezeg, de többszöri tévedés után tegnap rájöttem, hogy a babuci produkálja. Pár másodpercig tartanak, és tényleg csak ritkán érzem. Mit csinálhat vajon ilyenkor???
32 hetes kismama
Én idáig csak egyszer éreztem, olyan 18-22 hét között valahogy ha jól emlékszem. nekem olyan remegéshez hasonló valami volt, de gőzöm sincs mit művelhetett, mert én is azt hittem a mobilom rezeg, de 5 percig tartott, és ha összeszorítottam a hüvelyem akkor eltompult. Én akkor arra gondoltam, hogy szopja az ujját, és valahogy hozzáért a méhfalhoz. ez csak laikus gondolat, de sztem nem hülyeség, nem? :)
szintém 32 hetes kismammji :)
Beállok én is a sorba, nekem is szokott ilyet csinálni a baba. Van mikor 1 perc, de van 2-3 percig is eltart. Ilyenkor finoman remeg a pocakom. Mostmár engem is érdekelne mi lehet ez?
32 hetes kismama
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!