Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek csinos kismama...

Szerintetek csinos kismama vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

Mindenem olyan nagy lett, néha úgy érzem magam mintha elhíztam volna, sőt alig bírok mozogni, felmenni az emeletre, néha úgy érzem mintha depressziós lennék ettől. Ez a hormonok miatt lehet?

2012. jún. 14. 18:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

pfff

XD

2012. jún. 14. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

Ez tipikusan az a kérdező/kérdés, ami arra irányul, hogy bizonytalanítsunk el más kismamákat, keltsünk szar érzést benne, amiért Ő nem így néz ki, őrölje csak magát, ha amúgy nem lenne elég szarul.

Első látásra feltünő a képen, hogy nem a magyar valóságban készült egy kismamáról, hogy nem egy átlagos kismama van rajta, ehhez a képkereső sem kell.

Szerintem szánalmas és ostoba, aki ilyennel szórakozik, és ha nő, és terhes (vagy lesz), kivánom neki, hogy sikerüljön majd így kinéznie, de valószínűleg nem terhesen sem egy csinos csaj, mert akkor saját magát sztárolhatná, nem kellene kamu képeket bemásolnia.

2012. jún. 14. 23:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Abban egyet értek, hogy szánalmas dolog, de a többit nem igazán értem. Hogyhogy feltűnik, hogy nem a magyar valóságban készült? Miből?

Egyébként meg egyáltalán nem ritka a csinos kismama, a strandon (Káptalanfüred) sok ilyen csini kismamit szoktam látni akik büszkén vállalják a hasukat és szerencsés alkatúak így nem híztak el.

Semmi baj azokkal sem akik azért, mert elengedték magukat vagy mert vizesednek stb nem ilyen csinik, azok nyilván nem bikiniben parádéznak.

2012. jún. 15. 08:31
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

errol a kerdesrol az alabbi cikk jutott eszembe

2012. jún. 15. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!