Milyen baj érheti a babámat 34 hetesen? Ugye már semmiféle magzatelhalás vagy vetélés nem léphet fel?
akkor nem kell hülyeségeket kérdezni.
mindenki tudja hogy mindig van minimális esély rá
Fura ez az oldal, van olyan kérdés, amelyre a kérdező (tisztán látszik), hogy megnyugtatást várna, azokat tuti, hogy halálra rémítik. Aki meg tényleg olyat kérdez, ami már nem a fórumra, hanem a dokira, kórházra tartozna, azt meg nyugtatgatják. Legalábbis én már többször megfigyeltem ezt és többször le lettem pontozva az ellentétes véleményem miatt.
Kedves kérdező! Persze-persze bármikor, bármi történhet, de ennyi idősen már ne aggódj ilyeneken. Minden rendben van, nemsokára szülni fogsz és a kezedben tarthatod a babád. Csak erre gondolj. Én is mindig várom a hetek múlását, hogy egyre nagyobb és erősebb legyen a kisfiam. Én még csak a 26. hétben vagyok.
Köszönöm :)
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!