Utalhat ez kezdődő vetélésre?
6 hetes terhes vagyok tegnap görcsölt a hasam, éjszaka pedig barnás vérzésem volt.
Ma reggelre pedig halvány rózsaszínes,néhol piros vérzés,de nagyon kevés pár csepp.
Ti mit tennétek?
Ma délbe elmentem a dokihoz.
Hüvelyi ultrahangon megnézte,de nem találta petezsákot,se a babát.
Én annyira nem értem!! Itt van előttem 3db pozitív teszt amit 1hete csináltam erre...sehol semmi.
Azt mondta nem kizárt,hogy még annyira pici,hogy nem látszik még a petezsák se. DE egyértelműen növekedésnek indult a méhem így a terhesség elméletileg elindult. Csináltam egy tesztet ami NEGATÍV lett. Annyira kiborultam,de mondta a nővérke ez előfordul,ha nagyon korai a terhesség.Most a méhen kívüli terhességet próbálják kizárni. Holnap megyek vérvételre.
A gond,hogy a vizsgálat óta nagyon vérzek. Pedig a kérdés kiírásakor reggel fokozatosan megszűnt. Okozhat a hüvelyi UH bármi sérülést/tényleges vetélést?
Már nem értek semmit!! :(
Holnap délben derül ki,hogy a HCG szintem több-e mint nulla.Vagyis terhes vagyok-e?
Kész vagyok idegileg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!