Begyulladt a mandulám.6 hetes vagyok és veszélyeztetett. Mit tudok ma bevenni?
Figyelt kérdés
Listerinnel öblögethetek? vagy a Foreveres First-et fújhatom? most már rendesen fáj, látni rajta a kis fehér tályogokat is.2012. jún. 13. 20:10
1/6 anonim válasza:
Tantum Verde, ha van otthon, azt biztosan lehet.
Jobbulást Neked!
2/6 anonim válasza:
A Tantum Verde tényleg nem árthat, de azzal is csak óvatosan :) Inkább mézes tea, fokhagymás pirítós, és sok sok pihi :)
3/6 A kérdező kommentje:
mézes tea ok, fokhagyma sem gond :) Tantum verde nincs itthon, van egy fújósom AlgiStop a neve 100% természetes anyagokból és kifejezetten rá van írva, hogy lehet kismamáknak is. (Felvidéki vagyok, magyarul hiába kerestem nem találtam ezt a gyógyszert a guglin ez még talán nem globlizálódott...)
2012. jún. 13. 20:31
4/6 anonim válasza:
Szia ha nagyon gázu begyulladt akkor menj házidokihoz ad rá vmit!Nekem is ez volt 4 hetesen antibiotikumot kaptam..olyant amit lehet terhesen. Nekem folyamatosan bevan gyulladva sajna :(!Most a tantum verde szopogatós cukija jött be!Jobb mint a spréje.
5/6 anonim válasza:
Nekem a Homeogene9 jött be, ez egy homeopátiás szopogatós tambletta. 5 nap alatt rendbe hozta a tüszős mandulagyulladásom. Nekem a dokim azt mondta, hogy először próbáljam meg ezt, és ha nem segít, akkor váltsam ki az antibiotikumot. Szerencsére nem volt rá szükség. Jobbulást!!
6/6 anonim válasza:
Ha fehér foltok vannak rajta akkor mindenképp orvos! Az ált. tüszős - vagy gennyes mandulagyulladás, ahhoz antibiotikum kell mindenképp. Ha csak piros és fáj akkor tantum verde vagy homeogene9, azok nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!