Miért lett ekkora divat a szülés?
A sztárok,a hírességek is szinte a fele terhes!De nem hiszem,hogy magáért a babáért tennék,hiszen hamarabb császározzák meg őket,hogy nehogy kirepedjen a hasuk!És mostanában sok embernek az a legfontosabb,hogy hogyan lehetne lefogyni a szülés után!Ez miért ennyire fontos?Ha valaki fél,mert a párja esetleg nem lenne oda az úszógumiért az a házasság már régen rossz!
Van egy ismerősöm,modell!24 éves!fél idős és a babáját úgy hívja,hogy ez!Minek ez nekem,hogy fogok lefogyni?Kérdeztem,hogy akkor minek a gyerek neki,ha magával van elfoglalva!Azt mondta nem neki kell,hanem (a gazdag,nála jóval öregebb)állítólagos szerelmének!Ha megyek az utcán mindenhol terhes embereket látok,és nem hiszem,hogy mindenki a baba miatt szülne!Mert Katinak más van!Mert Julinak már 2 is van,nekem meg 1 sem!
Ez egy nagyon önző dolog!És ezt divattá avanzsálni is gusztustalan!
Én ilyet nem mondtam!Inkább olvasd el amiket eddig írtunk!Senki sem rólad beszélt!Nem vita téma,hanem megbeszélés!Akinek nem inge...
Ennyire érthetetlen amit kérdezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!