Kivel és hogyan mentetek be a kórházba miután elfolyt a magzatvíz?
Ejszaka folyt el, telefonaltam a korhazba, nyugodtan zuhanyozhattam, nem kellett rohannunk. Autoval mentunk be a ferjemmel. Nalunk a koldokzsinor miatt aggodni nem kellett, mar ket hettel korabban beekelodott a babank feje, igy az nem eshetett mar elote es nem szorulhatott be.
Ettol fuggetlenul a masodik baba feje szulesig nem ekelodott be es ott sem mondta sem orvos, sem szuleszno, hogy nem mehetek be autoval siman, ha a viz folyik el.
Szia. Nem régen volt egy hasonló kérdésem :)
Amúgy én külföldön élek, azért is szeretnék annyira a párommal menni,mert 1 éve vagyok itt és még idegen az ország. Mentöt tudok hìvni,de mégis megviselne a sok idegen hang. A párom pedig nagyon megnyugtato személyiség. Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszoltam,viszont tudok egy élö példát. Ebben az országban lakik egy orvos, akinek megindult a szülés, viszont a kislánya akkor éppen egy hányás hasmenéses virusban volt benne és az orvos férje elvitte a kislányt egy családbaráthoz miközben a nö vajudott. Mire hazaért, hogy akkor most induljanak a korházba,a nö már a kádban ült és közölte, hogy nincs már idö elindulni a korházba... A második babáját otthon szülte meg. Ez egy jo példa és mostmár engem is meggyöztek,azonnal indulni kell. Mondjuk nekem rosszabb a helyzet,mert amig nincsenek 5 perces fájásaim, nem jön értem a mentö és szülés után 6 orával már hazaküldenek...
Pont lefekvéshez készülődtünk (10 órakkor), mikor elkezdett folyni a magzatvizem. Felöltöztem egy törölközőt tettem a nadrágomba, ami felfogta a vizet :D. A párom bevitt a kórházba - közben folyamatosan folyt a víz. Másnap fél 1-kor született meg a kisfiam.
Szerintem olyan hirtelen nem folyik el a magzatvíz - nyugodtan szólhatsz a párodnak.
6. vagyok.
"Szerintem olyan hirtelen nem folyik el a magzatvíz" Nem e? Belőlem úgy ömlött, hogy mindenhol állt a víz... Hiába a papírvatta, stb... Olyan volt, mintha egy locsolót vittem volna magammal, és abból öntöttem volna folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!