Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31-32 hetes kismamák, nem...

31-32 hetes kismamák, nem érzitek nagyon közelinek már a terhesség végét?

Figyelt kérdés

Én néha már kezdek parázni. Elfog az izgalom, fura érzések támadnak bennem, hisz közeleg a vég! Még semmi cuccom nincs összepakolva, most kezdek bevásárolni és még a babának sincs meg minden. Nem megy egyszerre, van két gyermekem is.. Néha kétségbe esek,hogy sehogy nem állok,néha meg nyugodtan vagyok,hogy van még időm.

Ti hogy vagytok ezzel?

Vannak vegyes érzelmeitek?

Én augusztus 10-re vagyok kiírva, most vagyok a 32-ik hétben.

Köszi,ha írtok! (legfeljebb megnyugszom kicsit,ha más is van így ezzel..)

2012. jún. 13. 15:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező nekem is Marcell "Marcikám" lesz. :D Tóth Marcell. Annyira tetszik imádom,mikor mondom neki,hogy Marcika így meg úgy,olyan aranyos.Ti közlekedtek még biciklivel?Nekem tegnap mondta Anyósom,hogy nem szereti hogy biciklizek,mert kinyílik a méhszájam.Mit gondoltok erről?És arról mit gondoltok,hogy elég sok mindent meg lehet beszélni a pocaklakónkkal?Nekem ez tényleg bevált,mikor uh-ra megyünk előtte mindig mondom neki,hogy mindent szépen mutasson meg magából,és úgy is csinálta eddig.Jah,meg lefekvés előtt is meg szoktuk beszélni,mi történt velünk aznap,és mondom neki hogy most már aludjunk,és szépen hagyjuk egymást pihenni.Most azt akarom megbeszélni vele,hogy ha lehet Augusztus 12-én jöjjön a világra,mert nekem is akkor lesz a szülinapom,és ő meg 14-re van kiírva. :D Persze mind1,csak olyan jó lenne,ha Anya és Marcika egy napon ünnepelné szülinapját,ettől függetlenül így is csodás 24.szülinapi ajándék lesz. :D
2012. jún. 14. 08:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy tetszik nektek is a Marcika. Nekem is nagyon tetszett,hogy így hívhatjuk, mai napig becézzük,pedig már 5 éves.. Nekem a babám egy hete fordult be, még másfél hete az uh-n faros volt. Én éreztem,mikor megfordult,ez 3 nap alatt zajlott le. A biciklizést én 26 hetes koromban hagytam abba,addig bírtam. Nem nyílt ki a méhszájam tőle. Mindenkinek gondmentes véghajrát kívánok!!!!
2012. jún. 14. 13:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekünk végig fejvégű fekvésű:) A dél pestiben fogok szülni:)

Dorina kislány anyukája:) ja és +16 kilónál járok, de mindenki megkérdezi, hogy hány kiló vagyok, gyerekkel együtt 50?!:O Áhh mondom dehogyis 62:) Ezt csak azért írtam mert egyébként megsem látszik rajtam a 16 kiló:) 46-ról kezdtem:)

2012. jún. 16. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!