Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet orrpiercinget...

Terhesen lehet orrpiercinget szúratni?

Figyelt kérdés
27 hetes vagyok és az orromba szeretnék egy pici követ oldalra. Megcsináltathatom most? Azt tudom, hogy smink- meg egyéb tetoválást nem ajánlatos terhesen, de ha az orromat átszúrják az is ugyanolyan veszéllyel járhat terhesség alatt? Természetesen steril körülmények között, szalonban csináltatnám....

2012. jún. 12. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem simán megcsináltathatod, nem hiszem, hogy számítana. vmi helyi érzéstelenítést adnak gondolom. én bölcsességfogat húzattam, kettőt; azzal se volt gond.
2012. jún. 12. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nem csináltatnék a fertőzésveszély ilyenkor nagyobb.

Ezt találtam:

[link]

2012. jún. 12. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
persze!simán!miért ne!semmi bajod nem lesz!vagyis bajotok.ennyi erővel vért se vehetnének!
2012. jún. 12. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
26%

2 válaszolónak:

"A terhesség testre gyakorolt változásai elsősorban a köldökben, a mellbimbóban vagy intim részeken elhelyezett ékszereket érinti"

az orr nem éppen intim testrész...

sminktetoválást tényleg nem jó mert a sízne is más lehet...

2012. jún. 12. 21:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm a sok hasznos választ, ment a zöld kezecske. Én is úgy gondolom, hogy mellbimbópiercing, köldökpiercing, tetoválás és hasonlók nem szabad terhesen, de végül is az orromnak nem sok köze van a babához:) Vér sem fog folyni, a fertőzésveszély elkerülése végett pedig csakis megbízható helyen csináltatom+ itthon is ügyelek az ápolásra.

Holnap felhívom a szalont és megkérdezem ott is:)

Köszönöm!

2012. jún. 12. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem ajánlom, nekem jóval a terhesség előtt csinálták, steril helyen, orvosi fém volt benn, ápoltam is, mégis 3 hónapot kínlódtam utána, mert vadhús nőtt rá! Igaz most már rendben van, de akkor nem volt túl jó! Persze lehet Nálad lehet nem lesz semmi gond!

Üdv, 21 hkm

2012. jún. 13. 05:07
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem az orromba érzéstelenítő nélkül lőtték be egy olyan kütyüvel, amivel a fülbevalókat is szokták. még csak be sem gyulladt.. én kozmetikában csináltattam anno, igaz azóta már meguntam és kivettem, de nem volt vele semmi gond. terhesen is lehet, szerintem kért nem fog okozni.
2012. jún. 13. 10:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Tárgytalan azóta, felhívtam a szalont és nem vállalnak semmilyen piercinget terhesség alatt.... Sebaj, ezt a 3 hónapot már kibírom:)
2012. jún. 13. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!