Nagyon fájdalmas orrpiercinget szuratni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 15:30
1/8 anonim válasza:
inkább kellemetlennek nevezném, mint fájdalmasnak. :)
2/8 anonim válasza:
sz*r érzés, ha kicsit bénáznak... :S
3/8 anonim válasza:
én ma szúrtam magamnak az elején nem fáj hanem a végén mikor megy befelé a tű, de kibírható.
Lejegeltem 10 percre és úgy szúrtam át.
4/8 anonim válasza:
Nekem nem fájt..:)
Kellemetlen volt,amikor éreztem hogy átszúrja..még hallottam is valami reccsenést:D(porc)
a köldökömben rosszabb volt,mert feküdtem és húzódott a hasam...
amúgy állitolag az orrpiercing szúrása a legfájdalmasabb,pedig ez nem igaz:D
5/8 anonim válasza:
Nem. A fülbevaló is jobban fájt pedig az húsban van...
6/8 anonim válasza:
Én lövettem nem pedig szúrattam :)
És nem fájt csak egy nagyon picit.
7/8 anonim válasza:
Amikor szúrták az orrom, egy pillanatra könnybe lábadt a szemem. Nem is a fájdalomtól, mint inkább, hogy egy idegszálat-idegvégződést érhetett a tű. Néhány másodperc volt, letöröltem az akaratlanul - ismétlem, nem a fájdalomtól - kicsurrant könnyemet és kész. Azóta imádom, hogy van nekem. Ennyit többszörösen is megért! Ennek már magam sem tudom, hogy hány éve.
8/8 anonim válasza:
ne szurasd hanem lövesd! gyorsabb és nem fáj egyáltalán. utána kicsit lüktet de ennyi, egy fél napig érzed és utána fel sem tűnik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!