Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orrpiercinget szeretnék...

Orrpiercinget szeretnék szuratni. És lenne pár kérdésem. Ki, mit tud ezzel kapcsban?

Figyelt kérdés

Előszöris nem fertőződik el ha itthon szuratom barátnőmmel? Természetesen steril tűvel,de érzéstelenítő nélkül.Van egy pattanás az orromon,ez gondot okoz?Várjak vagy átszurathatom így is.Nagyon fájni fog egyébként?Tapasztalatok?

Kérlek segítsetek,nagyon fontos lenne.

2010. febr. 13. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Ha otthon szúratod érzéstelenítő nélkül akkor fájni fog mint a fene... csoda ha kibírod egyáltalán. Ráadásul gondolom a barátnőd nem profi piercinges és ha rosszul szúrja bizony begyullad és mehetsz az ügyeletre. Nem igaz hogy 4000 ft-od nincs normális piercingesre..
2010. febr. 13. 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:

nekem is házilag szúrták,érzéstelenitő nélkül.. és eléggé fájt de túléltem így visszagondolva nem volt olyan gas.. ^^

nem okoz gondot.. és előtte ugye jelöljétek meg a pc helyét filccel, ja és oda a hajlatba szúrjátok ne lejjebb ne is feljebb mert ott nem vmi jó..:S

és legyeteke higiénikusak! különben utána eléggé megszivnád.. steril tű,kesztyű..

és nézzetek sztem előtte youtuben videót, és persze remélem tudod h van egy 'kezdő pc' amit benne kell hagyi 3-4 hétig.. ^^

2010. febr. 13. 21:44
 3/9 anonim válasza:
51%

Én is azt csinálnám amit te.

nem szúratnám ki 4000Ftért egy kis lyukat.

És valóban, ha otthon csinálod figyelj oda!

2010. febr. 14. 10:02
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszokat:)
2010. febr. 14. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Nemfog annyira fájni, 1 perc alatt megvan úgyis :) Alkohollal vagy betadinnal fertőtlenítsd. Felesleges erre 4ezret kidobni, elrontani nem nagyon lehet..
2010. febr. 14. 17:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi én is így gondolom,viszont még azt megszeretném kérdezni hogy vettem egy orrpiercinget azt is berakhatom? vagy muszáj orvosifémet vennem ideiglenesen?
2010. febr. 14. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem muszáj, ha nincs fémallergiád :)
2010. febr. 15. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
ha lidokainnal dolgoztok akkor figyelj h lido allergiád se legyen ! és ne annyit rakjatok rá ami elég lenne 1 lónak is
2010. febr. 15. 20:26
 9/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm:)
2010. febr. 15. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!