Kis mamák, ti mit szerettek enni terhesség alatr? Mit kívántok jobban?
Figyelt kérdés
Amiòta terhes vagyok valami miatt édeset a savanyùval vagy a sòssal eszem.
Àllandòan a fözelékek.
Nagyon sok gyülölcs.
ti hogy vagytok evvel???
2012. jún. 12. 23:46
1/12 anonim válasza:
jégkocka minden mennyiségben...cseresznye dinnye.az elején kilószámra citrom magában :-)
36hkm
2/12 anonim válasza:
Én a citromos vizet kívántam,aztán túrót meggyel kevertem,majd szőlő minden mennyiségben :))
3/12 anonim válasza:
Nekem egyenlőre semmi:D Se undor,se kívánósság.Bár általában Kinley gyömbért iszok,de mindig imádtam.Dinnyét is ennék már nagyon,de azt is imádtam mindig is.Kb a krumplistészta amit nem óhajtok megenni,de azt meg előtte se szerettem annyira.Nekem lehet nem lesz kívánósságom,vagy csak később.24hkm
4/12 anonim válasza:
meggybefőtt, meggyleves, gyömölcsleves
már várom, hogy legyen rendes meggy:)
5/12 anonim válasza:
Én a 40 hét alatt abszolút nem kívántam semmit, kínlódás volt az evés.
6/12 anonim válasza:
Én minden rendes kaját megeszek amit eddig is.
Amit kívánok az a dinnye. :) De rettentő mennyiségben,minden nap eszek szinte.
23hkm
7/12 anonim válasza:
A fiúval a legelejétől az édes dolgokat kívántam alapból, a lánynál a savanyúkat, majd félidőtől átváltott édesbe.
Viszont mindkettőre jellemző volt a lédús gyümölcsök, zöldségek utáni vágy. Paradicsom, cseresznye, dinnye, szőlő naponta irdatlan mennyiségben.
8/12 anonim válasza:
Tejfölt mindig és mindennel :D.
9/12 anonim válasza:
Vajkrém, sajtkrém, sós dolgok. Gyümölcs. Az édességet megkívánom, de utána rosszul leszek tőle. Nem kívánom viszont a húst, a salátát, és ami elég érdekes, a házi szalámit, hurkát (saját készítés), szerintem a fűszerek miatt. Mindig mondom is apának, hogy most fog lebukni, hogy ki miatt fogy el gyorsan otthon minden házi cucc :)
10/12 anonim válasza:
Utolsó !Ez jó :D
Amúgy kisfiút vagy kislányt vársz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!