Kaphatnék egy kis biztatást? Nagyon rámférne
Figyelt kérdés
A 12. heti uh-n rendellenességet talált a dokim a bab IV. agykamrájába, :( genetikushoz küldött,aki szerint semmi szükség nincs magzatvíz vagy méhlepényvételre ,csak uh-os követésre, majd elmúlik a tágulat!Csak nem hagyott nyugodni a dolog elmentem a genetikus magánrendelőjébe , ott már 20.000Ft ért meg tudta mondani, hogy sajnos tényleg súlyos agyi rendellenessége van a magzatnak (tehát mégis a nőgyógyászomnak volt igaza) és javasolja a a terhességmegszakítást :( Mosta 14. héten vagyok holnap este fekszek be kapok tágítót (mivel az első baba császármetszéssel született)és pénteken délelőtt műtenek!Rettenetesen félek , magától az eljárástól és attól, hogy lelkileg hogyan tegyen túl magam ezen az egészen.... :( Túl lehet egyáltalán???2012. jún. 13. 12:22
11/13 anonim válasza:
Menj el még egy genetikushoz! Hátha csökkent azóta a tágulat! Csodák is vannak!!!
12/13 anonim válasza:
egyet értek az utolsóval
várj még
ha nem csökken, akkor nincs mit tenni...
13/13 anonim válasza:
Szerintem is próbálj meg egy másik dokit is és várj picit, vannak csodák!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!