Többet híztatok a 2. babával mint az elsővel?
A lányommal közel 30kg ot híztam.9 hónap alatt lefogytam.
A fiam 24 hónappal a lányom után született.Szóval 2 év van közöttük.A 2.terhességgel nem híztam annyit....20 kg.Az is sok.1 év kellett hogy lefogyjak.Igaz még mindég van rajtam 3 kg van rajtam a gyerekek elötti súlyomhoz képest.
Szerintem az életben nem fogok úgy kinézni, mint a gyerekek elött.
Az is gond,hogy kicsi nvagyok.156cm. :(
elsö vagyok.158 cm hez hány kg vagy.??Mennyi voltál szülés elött??
Èn diéta után lettem terhes az elsö gyerekkel.49 voltam.Most a 2 gyerek után,(a lányom 4,5 a fiam 2,5 lesz)most 53,5 vagyok. :(
Az elsővel kb. 20 kilót híztam, nehezen ment le, maradt is belőle valamennyi. A másodikkal 12 kilót, a harmadikkal 10 kilót híztam, és elég gyorsan lement, annyit rohangáltam.
A két kicsivel 5, ill. 6 kilót híztam, kevesebbről is kezdtem, mint a nagyoknál. A trükk annyi volt, hogy cukorbeteg lettem, így mire az utolsó 2 babát vállaltuk, már erősen diétáztam. Terhesség alatt még jobban figyelnem kellett, így csak minimálisat szedtem fel. A kórházból már a nem terhes cuccomban jöttem haza.
2.vok
Te az 53 kgra ezt mondod :( inkább örülj tuti nagyon csinos vagy!! 100%. Én az elsőt 70kgval kezdtem pff. Most 63.5 kg val kezdtem! Mondjuk 70kg.san se néztem ki 70nek val.színű erős a csontozatom.De te nyugodj meg 53kgval :).Össze tenném a 2 kezem ha ennyi lennék :).
:)
Hidd el nekem ez is sok,mert többnek nézek ki! :(
Se baj,a fö hogy a gyerekek egészségesek. :)
En 178 cm vagyok es az elso terhesseget 65 kg-mal kezdtem, 90 kg-mal zartam, 78 voltam szules utan es 62 a gyerek negy honapos korara.
Hamar jott a kisteso, 62 kg-mal kezdtem, 73 kg-mal zartam es 65 voltam szules utan.
De a ket gyerek melletti hajtas miatt egy even belul lementem 55 kilora. Kialvatlansag es alig volt idom enni. Nah, az durva. Azota masfel ev telt el es 59-60 kg kornyekere allt be a sulyom, igy mar jo.
Szoval nem kell a masodik babaval sem tobbet hizni es le is lehet adni.
En pl tudtam, hogy az elso babaval sokat ettem, mert leraktam a cigit es inkabb ettem. A masodik babanal meg mar nem kellett leszoktatnom magam, mert nem volt mirol, igy vegig normalisan ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!