Fiu babaval csak hasra hiztatok lany babaval pedig fenekre is?
Nyilván ebből sem lehet azért pontos következtetést levonni, de...
én a kisfiammal csak hasra híztam. Az utolsó hetekig hátulról szinte nem is látszott, hgy terhes vagyok. Pedig némi túlsúllyal kezdtem a terhességet.
Mindhárom terhességgel csak a hasamra híztam sőt a harmadiknál még karról combról fenékről fogytam is valahogy mert kisebb terhes gatyákat kellett vegyek mint az előző terhességről megmaradtak pedig súlyra ugyanarról indultam.
És 2 fiús egy lányos terhességem volt.Mondjuk amúgy se vagyok vékony testalkat. (176 cm 69-70 kiló)
Ket fiam van.
Az elsovel 25 kilot hiztam, igaz, hogy vekony testalkatra, de gondolhatod, hogy ennyi mar nem tud csak egy helyre menni, hiztam mindenhova.
A masodik gyerekkel 11 kilot hiztam, akkor csak a hasam nott.
Hat, nem tudom, en ugy vettem eszre, hogy ez nem a gyerek nemetol fugg, hanem attol, hogy mennyit hizol, illetve attol, hogy alapban milyen testalkat vagy.
Van, aki terhesseg nelkul is csak fenekre, combra hizik, van, akinek pocakja no mar 3 plusz kilotol.
Nekem homokora alkatom van, en peldaul ha hizok picit, akkor is aranyosan megy mindenhova.
Szia!
Én kislányt várok és csak pocira híztam... :)
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!