Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit híztatok az utolsó 2...

Mennyit híztatok az utolsó 2 hónapban összesen?

Figyelt kérdés

Hallottam azt is, hogy ilyenkor már nem jön annyi fel, de olyat is, hogy ilyenkor hízik a leggyorsabb ütemben a kismama. Most akkor ez hogy is van?

És még olyan kérdésem lenne, hogy mikortól nem számít koraszülöttnek a baba?

2012. jan. 24. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
4 kg-ot. Összesen így lett 14 kg. Betöltött 37. héttől már nem koraszülött.
2012. jan. 24. 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Én a 8. hónapban 4 kilót híztam, ebből a 9. hónapban eddig 2 kiló már le is ment. A 8. hónapig pedig összesen 1 kiló jött fel rám. Szóval ha azt vesszük, én ekkor híztam a legtöbbet, de közben meg már fogyok is. Amúgy szerintem ez teljesen egyénfüggő dolog, viszont tény, hogy könnyebb hízni, mert már nem mozogsz olyan sokat, ráadásul ilyenkor sokan vizesedni is elkezdenek.

A baba pedig a betöltött 37. héttől érettnek számít.

38 hkm

2012. jan. 24. 09:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Első terhességemmel az utolsó két hónapban híztam csak, addig nem híztam egy dekát sem. 6-7 kiló jött fel, de szerintem, csak víz, mert a kórházból hazafelé már 20 kg-mal voltam kevesebb. Most még csak 8 hónapos vagyok, de még nem híztam, ebben a hónapban. Eddig 8 kg-ot híztam, de leginkább a legelején. Érdekes egyébként, mert mindkettő fiú, mégis pont ellenkezőleg növekszik a súlyom.

2012. jan. 24. 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én meg 32 hetes kismami vagyok és még most sincsen rajtam +5 kg sem. A pocakom is elég pici. Az orvosom szerint a baba mérete megfelelő. Szerintem 1kg-nál többet én már nem is fogok hízni. Szerintem mire megszülök sokkal kevesebb lesz a sulyom mint előtte. Szerintetek ez normális?

2012. jan. 24. 11:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Én 31 hetes vagyok, a 29. hétig híztam 2 kg-ot, azóta meg ( 2 hét alatt ) a 64-ről 67,5 kg-ra nőtt a súlyom és kicsit megijedtem. Szerintem a nagy része víz, de akkor is... Van még hátra 9 hét és ha ilyen rohamban nő a súlyom én hülyét kapok! :(
2012. jan. 24. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mint írtam már, szerintem normális. Az első terhességemnél az utolsó két hónapban jött fel az a 6 kiló, amikortól elkezdtem vizesedni. 90 kg-mal kezdtem a terhességemet. Az első három hónapban lementem 84-re és nem is híztam vissza csak a 35. héttől. Amikortól vizesedtem. így 90-91 kg-mal mentem szülni. A kórházból pedig 70 kilóval jöttem ki. Most a másodikkal 78 kg-ról kezdtem. 86 kilónál tartok most. 6 kg-ot 4 hónapos terhességi koromig szedtem fel, 2 kg-ot pedig azóta, most vagyok 32 hetes. Úgyhogy szerintem megint 90 kg körül fogok szülni menni. Bízom benne, hogy megint 70 kg-al jövök ki:)

2012. jan. 24. 14:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem. Hát köszi... Remélem hamar lemegy majd a plusz nálam is... :)
2012. jan. 24. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó 2 hónapban uannyit híztam majdnem, mint előtte összesen: 9kg-t!!! Így összesen 22 kg volt.
2012. jan. 25. 11:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Ohh... Van olyan, aki meg fogy az utolsó hónapban... Olyan fura, hogy mennyire másképp viselkedik a szervezet egy majdnem ugyanazon szituációban...
2012. jan. 25. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!