Kedves Kismamák, akik terhesség alatt 20 kg fölött híztatok: a szülés utáni első hónapban hány kg ment le Rólatok? Régi ruhák (nadrágok) mikortól voltak újra jók?
Én 65-ről indultam, mist 89 vagyok (172cm). 36-os méretet hordtam, most nadrágból és szoknyából 42-es kell, felsőkből elég a 38-as. A lábam 39-es volt, most 41-es :( Vizesedem nagyon, legalább 10 kg az utolsó egy hónapban jött fel. A párom szerint szülés után egy hónappal ismét a régi leszek. Nektek milyen tapasztalaitok vannak?
41. hétben járó km
Szia, en az elso 6 hetben semmit nem fogytam, leszamitva a baba es a placenta sulyat. Szules utan borzasztoan bevizesedtem es az kb 2 hetig tartott. Most kezdtem el fogyni, 3 het alatt 2 kilot. Dietazok, setalok a babaval es tornazok videora.
Terhesseg elott 62 kilo (172 cm) voltam, 25 kg-ot hiztam. A labam merete nem valtozott. Vilag eletemben vekony voltam, nem voltam hizekony es nagyon konnyen fogytam, ha akartam. Terhesseggel ez azert megvaltozott, ne legyenek illuzioid, mert a hormonhaztartasod teljesen megvaltozik. Persze le fognak menni a kilok, de nem 1 honap alatt... A baba egyebkent is a legfontosabb, ha szoptatsz, akkor fontos, hogy egeszsegesen es rendszeresen egyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!