Fiú vagy lány;1. ill.2. babával híztatok e többet és, mennyi maradt az egyik és másik után + rajtatok?
Érthetően arra lennél kíváncsi,hogy ki mennyivel lett terhes,mennyi maradt rajta,és a következő terhesség után mennyi maradt...egy kisebb fajta statisztika érdekelne,tapasztalatok.
6hónapos a fiam,66kg kezdtem,80al mentem szülni és most 69kg vagyok.
Szia!
Első baba lány. 60 kg-mal kezdtem, 71 kg-mal mentem szülni.( 12 éves a lányom, nem emlékszem mennyi maradt a súlyom).
Második baba lány. 1 éves. 65 kg-mal kezdtem, 75 kg-mal mentem szülni. Most vagyok 62 kg.
Minden jót:)
meddig szoptattatok?és mikortól,hogy diétáztatok/tornáztatok?
nagyon ügyesek vagytok,hogy ennyire vékonyak maradtatok...én még szoptatok
Nekem 2 kisfiam van.
Az első terhességemet 73 kg-val kezdtem,87 kg-val mentem szülni,a baba 4000 grammal született.2 hónap alatt 62 kg-ra fogytam.(anyós problémák miatt )
Második terhességemet 78 kg-val kezdtem,sokat hánytam,így lefogytam 72 kg-ra,83 kg-val mentem szülni,a babám 3150 grammal született.
3 nap kórház után ugyanúgy 72 kg-val jöttem haza,amit azóta is tartok :(!
Kisbabám 5,5 hónapos
11:45 vagyok
Én még szoptatok. Nem fogyózom, nem diétázom és nem tornázom. Anyukám alkatát örököltem, ő csak 8 kg-t hízott amikor velem terhes volt és rögtön lement róla. Eszem amit megkívánok, sajna ritkán, mert a fiam állandó foglalkozást igényel és kiszívja minden energiám. Amikor viszont kajához szabadulok, akkor viszont irtózatos mennyiséget magamba pakolok. A tornát is a fiam intézi, jobb mint bármelyik személyi edző, a 9,5 kg-ját emelgetni naponta többször is éppen elég torna nekem. :)
Egyébként nem értem, hogy aki lepontozott minket az mire gondolt közben, mivel szerintem ezek a válaszok nem igazán lehetnek "nem hasznos"-ak, mivel valódi adatok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!