Fiú vagy lány;1. ill.2. babával híztatok e többet és, mennyi maradt az egyik és másik után + rajtatok?
Érthetően arra lennél kíváncsi,hogy ki mennyivel lett terhes,mennyi maradt rajta,és a következő terhesség után mennyi maradt...egy kisebb fajta statisztika érdekelne,tapasztalatok.
6hónapos a fiam,66kg kezdtem,80al mentem szülni és most 69kg vagyok.
1. babánál 9 éve(fiú, 4400 gr. született) 63 kg-ról 81-re híztam, szülés után 70 lette, majd pár év múlva visszafogyóztam 65-re
2. babánál, aki 8 hetes (lány, 3950 gr. született) 67-ről híztam 79-ra(diétáztam a cukor miatt). A szülés után 2 héttel mértem magam akkor megint 67 voltam, illetve most vagyok és szoptatok.
11.37-es vagyok
8 hónapos koráig szopizott a lánykám, addig nem tornáztam. 10 hónapos volt( napirendünk már stabil volt) amikor elkezdtem futni(futópad) mindennap. Én kézilabdázom versenyszerűen, és már nagyon hiányzott a mozgás:)
Nem diétáztam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!