Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet kezdeni egy lusta...

Mit lehet kezdeni egy lusta babával?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 31 hetes vagyok és nagyon nagyon lusta a babám. Eddig kétszer voltam ügyeleten/dokinál mert nem éreztem mozogni. Volt olyan nap például a mai is olyan hogy csak egyszer kétszer rúgott. Ilyenkor mindig ideges vagyok nehogy baj legyen. De nem rohangálhatok állandóan dokihoz emiatt. Szívhangfigyelőt már nem szeretnék venni, eddig sem találták meg a szívhangját, akkor azért rohannék ügyeletre. Mellső fali a lepényem, gondolom ez is befolyásolja a dolgot. Rossz anyuka vagyok ha nem megyek dokihoz amikor nem érzem mozogni?

Volt már olyan hogy nem éreztem egy-egy napot, de mindig úgy jött ki hogy másnap mentem dokihoz és minden rendben volt.

2012. jún. 10. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én biztos nagyon paráznék minden egyes nap mikor nem érezném! Nekem már sokszor 1-2 óra is hosszú, mikor nem érzem. Nem gondolnám ,hogy rossz anyuka vagy, de ha huzamosabb ideig nem érzed, szerintem mindenképp menj dokihoz. Sok boldogságot! 3,5 éves kisfiú és 28 hetes pocakfiú anyukája
2012. jún. 10. 17:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is hosszúnak tűnik 1-2 óra aktív napokon, olyankor mindig bosszús vagyok és le vagyok törve, sajnos ezt mások is észre veszik rajtam és sokszor szegény férjem sínyli meg ezt az állapotot.

Nem találkoztam még csak hasonló esettel sem. Valamivel mindig fellehet ébreszteni a babákat. Az enyémet nem. :-(

2012. jún. 10. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne figyelgesd ennyire magad, és bízz benne, hogy minden rendben. A természet tudja a dolgát, és vannak nyugis babák.

A szülésznőm javaslata amúgy a fél tábla csoki (ha nem kell diétáznod) 3/4 óra múlva garantáltan mozogni fog.

2012. jún. 10. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyém ugyanilyen volt, védőnő nézte hetente 2x, mert szinte sosem mozgott. Nem segített se csoki, se kóla, semmi. Bezzeg most! Leállíthatatlan 2,5 éves! :)
2012. jún. 10. 19:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! :-)

Második: Szó szerint értettem azt hogy semmi nem segít. Akár megehetek egy egész táblával vagy egy nagy pohár bögre kávét is ihatok, arra sem reagál. Ma pl koncert volt nálunk, egy ilyen Városünnep keretében. Az egész gyomrom meg beleim dübörögtek, a kisfiam meg sem moccant rá. :-(

2012. jún. 10. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
szegényke,lehet majd kint pótolja a benti lustaságot:)én azért megpróbálkoznék 1 szívhangfigyelővel.vaterán már egész olcsón hozzá lehet jutni.nekem is mellsőfali,de ilyenkor már nagy annyira a baba,h simán meglegyen a szívhang.legalábbis nekem mindig megvan.nekem ma volt kicsit lustibb du és én már attól frászt kaptam,úgyh elhiszem,h neked se egyszerű meg a férjednek sem.
2012. jún. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!