Mit lehet kezdeni a babával ha nyűgös?
Figyelt kérdés
Kislányom 5 hetes.Eddig tök jól elvolt a kiságyában persze foglalkoztam vele ott is.Viszont 2 napja iszonyat nyűgös.Éhesnek nem éhes mivel kaja után vagyunk lerakom és üvölt, hiába vagyok ott mellette.Ha kiveszem érdekes emmi baja.Lehet hogy anyás de nem akarom mindig kivenni viszont a sirást meg soha nem hagyná abba ha hagynám.Mit csináljak?Aludni délelőtt nagyon nem alszik, hanalban 4kor keltünk eddig viszont ma már elkezdte a nyűglődését éjfélkor.Tápszeres baba multhéten emeltük az adagját tehát nem hinném hogy most is emelni kéne.Lehet front van vagy mi?2008. okt. 7. 14:33
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen szüksége van rád! Babusgasd, amíg lehet, elkapatni ilyenkor még nem lehet!
2/5 anonim válasza:
Nem kapatod fel! Ha ölben magnyugszik, akkor nincs nagy baja...próbáld meg levegőre vinni, ha eddig még nem volt, akkor csak pár percre.Énekelj neki, mosolyogj rá. Az én babám majdnem 3 hós, és 2 napig csak ölben hallgatott, de nem kapattam fel. front miatt volt.
3/5 anonim válasza:
Szeritnem is csak szüksége van rád. Néha a babáknak semmi bajuk,csak vágynak anyuhoz bujni:-) Ilyenkor még valóban nem rontod el:-)
A séta is jó dolog, azt szeretni szokták.-)
És a mesélés, éneklés, ringatás, simogatás is megnyugtatja őket:-)
4/5 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem h néha anyás, csak fura hogy ahogy lerakom egyből üvölt:(sétáltunk már ettünk foglalkoztam is vele énekeltem neki bár lehet ettől sir:Dmindent megtettem mégis olyan furi 1-2 napja a hasija sem fáj szóval csak nyügi.
2008. okt. 7. 18:09
5/5 anonim válasza:
Szerintem is vedd fel a kisbabádat, ha az megnyugtatja, ne félj nem fog elkapni. Ha elkezd mászni, úgyse marad már nagyon ölben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!