Bababarát szálloda horvátországban? Hol van olyan, estleg voltatok valamim olyan helyen? 4hós babával mihez tudunk ott kezdeni, valami jó tanács,5let? Szeptember végén mennénk
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 09:00
1/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt írom, lehet, hogy le is leszek pontozva, de én nem vállalnék be egy ilyen hosszú utat a babával. Tudom nem ez volt a kérdés, de igazából csak sétálni tudsz vele,és szerintem semmi más olyat nem tudsz, amitől azt érezné, hogy nyaral Horvátországban.
2/4 anonim válasza:
Mi elosszor 18 hosan voltunk Torokbe,de iszonyu volt.A 2.babaval 4 hosan voltunk Siofokon az iden,hat hagyjuk...Minden volt csak nyaralas nem.Meg jo hogy autoba tudtunk ulni es hazajottunk.Bocsi, nem ez volt a kerdes,tudom.Napkozben felborult minden,alig szopizott,minden mas erdekelte,az esti alvasok katasztrofak voltak.Hulla voltam.De nektek so szerencset,hatha maskepp alakul!
3/4 anonim válasza:
Elozo vagyok.Horvatorszagban a Rab sziget nagyon jo!!!Lopar reszen tuti babaknak ,kisgyerekeknek a tenger.Naggyon lassan melyulo,homokos a strand,tobb szaz meteren!Naprnyot szurtunka tengerbe-homokba,es bokaig er vizben homokozott a lanyom anno!Szep a belvaros is,es rengeteg fakultativ lehetoseg is van kirandulasra is!!!Naprnyot kettot,kissatort a babanak vigyetek,amiben napkozben alszik,fujja a szel az apro homokot!!!
Szallodat nem tudok,de magan hazak vannak iszonyu olcson.Mi soha nem foglaltunk elore,es ott a helyszinen mindig valogattunk!!!!Jo nyaralast!
4/4 anonim válasza:
Én is Rab szigetén lopart javaslom!
Baromi nagy homokos tengerpartja van, bár a ti babátok még nem tudja kiélvezni tényleg nagyon szép a sziget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!