Ha kicsiként nem tudott apa mit kezdeni a babával, ez mikor változott?
Sajnos akkor nem sok esely van ra hogy valaha is fog idot tolteni a gyerekkel. Megkerdezted, hogy miert nem tolt idot a babaval?
Egyebkent, szerintem ez egy hulye kifogas es nem jelent semmit, mikor "apukak" azt mondjak hogy baba tul kicsi.
nem valtozik! legalabbis a csaladunkban ez volt!
apukam amikor latta hogy a ferjem mennyire foglalkozik a par napos babaval, tisztaba tette, elaltatta vagy barmi amig en pihentem, (ez maig igy van, 3 hos) azt mondta neki hogy o ennyit nem babusgatott engem egesz eletemben. sajnos ez igy van. meg ki is gunyolta a ferjem, hogy az asszony munka, ne csinalja!
lehet a te ferjed is ugy gondolkodik ahogy apukam, ha az anyagiakat megteremti, azzal be van fejezve az o szerepkore. szerencsere az en ferjem nem ilyen! egyforman foglalkozunk a babaval, csak annyi h etetni egyedul en tudom(szopik)
sok sikert ha meg probalkozol!
Az én férjem a fiunkkal csak akkor kezdett foglalkozni,amikor már jobban reagált, "kommunikált".
Most 16 hónapos,de még egyedül 20 perccel tovább nem hagyhattam,akkor is katasztofa volt.
Kb 10-12 hónapos korától kezdett többet lenni vele.
Ne aggódj,majd jobb lesz:-)
Szia! Nálunk ugyanaz a helyzet :( 17 hónapos múlt, most tartunk a napi fél óránál, ha nem dolgozik, ha megy aznap dolgozni, ez csak 15-20 perc (már lemértem:() Még soha nem tette tisztába, soha nem vitte sétálni, soha nem tolta a kocsiban, azt sem tudja hogy hívják a gyerekorvost ill. a védőnőt. Egy segítség, a fürdésnél hajmosáskor, ennyi :'(
Egyszer etette meg, amikor itt volt a tesója, be akarta mutatni a tudományát, de még azt sem tudta, hogy mennyi időre tegye mikróba a kicsi ebédjét. A lányom persze nem evett, nem tudta, hogy miért apa ad enni.
Nem tudom, hogy változik-e, szerintem nem...hiába mondtam akármit, ő azt mondta, hogy fáradt ehhez, mivel ő DOLGOZIK.
Gondoltam rá, hogy itthon hagyom rá a kislányt, hogy megtanulja, de rájöttem, hogy nem lehetne, még enni sem tudna neki adni :(
Sajnálom, hogy ez a problámánk....talán nem jó apát választottunk?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!