Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyire adtok magatokra a...

Ti mennyire adtok magatokra a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
az hogy kismama vagy ok arra , hogy slampossá válj? mi az amit feladtatok, illetve semmi pénzért sem adnátok fel? ki hogy vélekedik erről?

2012. jún. 10. 08:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is ugyan úgy vagyok ,mint az első. Körmöshöz is járok és még szülés előtt elmegyek és utána megpróbálok minél előbb menni megint,mert az a legfontosabb magamon a hajam után. Még annyi változott,hogy a szoli kimarad és a hajamat sötétebb szőkére kellett festenem a hormonok miatt. Meg a farmer nadrágokat lecseréltem laza de divatos nacira ami akkor is jó lesz rám,ha megszülök.

Bár most jobban kell figyelnem a testápolásra. Van,hogy délután is le kell tusolnom,mert sokkal jobban izzadok ,mint eddig. A testem jobban szárad így még jobban oda kell rá figyelnem. Ha nem mosom meg napi 3-szor az arcom szappannal és Vichyvel akkor kijönnek a patik,illetve a napi4 fogmosásom is sokszor kiegészítem még 1-2 -vel mert sokat nasizok és nem akarom ,hogy tönkre menjen akár egy is.

Nekem napi 3-4szer ki kell mennem a kutyákkal és olyankor mindig szépen öltözve ,szolid sminkel megyek ki.Esélyem se lenne elhagyni magam :) Amúgy se szeretném,hiszen van egy párom is akiről nem szabad elfeledkezni.22hkm

2012. jún. 10. 13:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem sokat változtam. Itthon mindig is kényelmes ruhákat hordtam (szövetgatya, XL-es pólók, a rendes méretem S), mert abban tudok rendesen tevékenykedni, és nem féltem, ha tisztítószer/étel megy rá. Ha elmegyek itthonról, akkor általában balerinacipő, farmer, szűk felső. Szoliba sosem jártam (napallergiás vagyok, tehát tilos), kozmetikushoz évente egyszer megyek gyantáztatni (1-2 hetente epilálok), fodrászhoz negyedévente megyek (derékig érő hajam van, sosem festetem, heti 2* kell mosnom, vékony szálú, és olyan tapintású, mint a babahaj). Nem szoktam sminkelni, max. szemkihúzás, és spirál, nincs szükségem rá, ahogy másféle kencékre sem, finomabb tapintású a bőröm, mint a más féléves öcsémnek :D Egyedül a körmössel nem tudom mi lesz, 4 hetente járok, nagyon rövid, francia műkörmöm van, mert a sajátom lemezesen törik. Nem szeretném föladni, de az első időkben nem hiszem, hogy lesz szabad másfél órám, plusz utazás.
2012. jún. 10. 13:55
 13/14 A kérdező kommentje:
örülök, hogy ilyneket olvasok, mostanában több terhesség alatt leigénytelenedett anyukát láttam, és kezdtem megijedni, hogy én spilázom túl a dolgot.
2012. jún. 11. 05:15
 14/14 mizuzizu92 ***** válasza:

hát az egyik ismerősöm tinimami lett , egyszer meglátogattam és mikor meg láttam milyen állapotban van meg ilyettem .

durva volt hogy emberek azért igénytelenek mert várandósok.

2012. jún. 11. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!