Ti mennyire adtok magatokra a terhesség alatt?
Én is ugyan úgy vagyok ,mint az első. Körmöshöz is járok és még szülés előtt elmegyek és utána megpróbálok minél előbb menni megint,mert az a legfontosabb magamon a hajam után. Még annyi változott,hogy a szoli kimarad és a hajamat sötétebb szőkére kellett festenem a hormonok miatt. Meg a farmer nadrágokat lecseréltem laza de divatos nacira ami akkor is jó lesz rám,ha megszülök.
Bár most jobban kell figyelnem a testápolásra. Van,hogy délután is le kell tusolnom,mert sokkal jobban izzadok ,mint eddig. A testem jobban szárad így még jobban oda kell rá figyelnem. Ha nem mosom meg napi 3-szor az arcom szappannal és Vichyvel akkor kijönnek a patik,illetve a napi4 fogmosásom is sokszor kiegészítem még 1-2 -vel mert sokat nasizok és nem akarom ,hogy tönkre menjen akár egy is.
Nekem napi 3-4szer ki kell mennem a kutyákkal és olyankor mindig szépen öltözve ,szolid sminkel megyek ki.Esélyem se lenne elhagyni magam :) Amúgy se szeretném,hiszen van egy párom is akiről nem szabad elfeledkezni.22hkm
hát az egyik ismerősöm tinimami lett , egyszer meglátogattam és mikor meg láttam milyen állapotban van meg ilyettem .
durva volt hogy emberek azért igénytelenek mert várandósok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!