Terhesség, hízás? Mennyi?
Sziasztok!
Jelenleg 23hetes vagyok.
A terhesség elején lefogytam 5 kilót az étvágytalanság miatt. Most ezt az -4, -3 kilót tartom. A baba rendesen fejlődik :)
Pont ma gondolkoztam, hogy egy hét múlva a 6ik hónapba lépünk és hálistennek nem híztam még. Tudom nem vagyunk egyformák, mindenki más, minden terhesség is.
Kinél mikor indult meg a hízás aki az elején nem szedett fel kilókat? Nem aggaszt annyira a dolog, bár oda kell figyelnem , mert sajnos volt feleslegem a terhesség elött is.
Köszönöm.
23hkm
Köszönöm a válaszokat!
Sejtettem, hogy a végén indul meg majd a hízás, kinél így- kinél úgy. Igazából igyekszem odafigyelni, és remélem nagyon sok nem jön fel a végére.
hát én 30 hetes vagyok +13 kg sajnos pedig az elején az étvágytalanság, a rosszul létek miatt fogytam .
és annyit sétáltam most meg hogy fogytam 1 kg-t .
A 16. hétid 6 kilót fogytam,és 27 hetes koroma értem ela kezdő súlyom!39+3ra született a lányom addig még híztam 17 kilót!:( mondjuk kb 6-7 kilóebből víz volt!Vesebetegség miatt!
Ígya kórházból úgy jöttem ki,hogy még 9 maradt rajtam!holnap lesz 5 hetes a lányom,és a kezdősúlyomon vagyok!Második babám!
Azelső után másfélévembe telt visszafogyni!Akkor 22 kilót híztam!
2,5 éves és 5 hetes csajszik anyuja
178 cm, 60,8 kgmal kezdtem, nem voltam rosszul az elején így már a 12. héttől elkezdtem minimálisan hízni.
Most már szülés előtt állok a 38+1-n, most van rajtam 8,5 kg. Fokozatosan jött fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!