Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, tudnátok étrendben...

Kismamák, tudnátok étrendben tanácsokat adni?

Figyelt kérdés

Szeretnék segítséget kérni, főleg CH-diétás kismamáktól.Bár nem vagyok cukros (2 hét múlva mérik), de szeretném pár hétig tartani a súlyom, mert úgy érzem kicsit sokat és gyorsan hízom..s mivel nem szeretnék megvonni sem semmit, így gondoltam kérlet titeket, hisz nektek speciálisan összeállított az étrendetek, így nem okozhatok bajt.

Nagyon szívesen venném, ha írnátok ételötleteket de még szívesebben ha a napi étrendeteket (mennyiségekkel) leírnátok!

köszönöm előre is!

2012. jún. 4. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az alapanyagokra figyelek, fehér liszt helyett durum vagy teljes őrlésű, fehér rizs helyett barna vagy basmati, semmi cukor, édesség. Krumplinál nem szabad krumplipürét enni, sütve a legjobb. Gyümölcsből a görögdinnye, szőlő tilos. Kb. ennyi a lényeg, a CH-kat nem mérem pontosan, hanem csak nagyjából. 3 óránként étkezem, így nézett ki a mai napom:

Reggeli: 2 szelet (40 dkg cipóból, tehát kg-s kenyérből lehet, hogy inkább 1 szeletnek felel meg) graham kenyér, felvágott, paradicsom

Tízórai: 1 cukormentes túrórudi, néhány szem cukormentes zabkorpás keksz, 1 alma

Ebéd: sült csirkeszárny sült krumplival és édesburgonyával

Uzsonna: egy marék eper

Vacsora: Graham kenyér (1 szelet), kenőmájas

2012. jún. 4. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt, ebben minden benne van. Én sem vagyok cukros, csak nagyon magas a súlyom, ezért a doki ezt a diétát tartatja velem. Eddig jó:-)

[link]

2012. jún. 5. 15:16
 3/3 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm!!:)

még akinek van napi étrend leírása azt nagyon várom!köszi

2012. jún. 5. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!