Terhesség, hízás? Mennyi?
Sziasztok!
Jelenleg 23hetes vagyok.
A terhesség elején lefogytam 5 kilót az étvágytalanság miatt. Most ezt az -4, -3 kilót tartom. A baba rendesen fejlődik :)
Pont ma gondolkoztam, hogy egy hét múlva a 6ik hónapba lépünk és hálistennek nem híztam még. Tudom nem vagyunk egyformák, mindenki más, minden terhesség is.
Kinél mikor indult meg a hízás aki az elején nem szedett fel kilókat? Nem aggaszt annyira a dolog, bár oda kell figyelnem , mert sajnos volt feleslegem a terhesség elött is.
Köszönöm.
23hkm
178 cm-hez 60 kiloval kezdtem es a 17. Heten jott fel az elso fel kilo. 11 kg lett a vegere, vegig heti fel kilokat hiztam kb es szinte grammra pontosan. Szules utan maradt rajtam 3 kg.
Rosszul soha sem voltam, az etvagyam vegig a megszokott volt.
-4 kiló az első hónapokban, 56-ról indultam.
a végére 64 vagyok, hamarosan itt a babó,
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Igyekszem odafigyelni, de ahogy látom, szinte mindenkinek az utolsó hetekben indult meg a hízás. Hát ennyi baj legyen, majd utána lemegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!