Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy terhes vagyok?

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A menstruációm 3 napja késik miközben ugyan azok a "tüneteim" vannak mint mikor megvan.Tehát mérges és türelmetlen vagyok, marha sokat eszek és görcsöl a méhem, miközben nem vérzek. Ez normális? Lehet hogy terhes vagyok?

2012. jún. 9. 15:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Akár még terhes is lehetsz, de biztosat csak a teszt mondana.
2012. jún. 9. 15:06
 2/18 Vizi Kata válasza:
Lehet, hogy csak késik a menzeszed - stressz, időjárás változás, nemrég lezajlott nátha, fertőzés, vagy csak most simán hosszabb lett 1-2-3-4-5 nappal a ciklusod - de lehetsz terhes is. Vegyél egy nagy érzékenységű tesztet és a reggeli közép vizeleteddel tesztelj!!! Ha a teszt után egy héttel még mindig nem jött meg, tesztelj még egyet, akkor már tuti, hogy kimutatja, ha terhes vagy, viszont még nem késő, ha nem várt terhességről van szó.
2012. jún. 9. 15:07
 3/18 anonim válasza:
Nekem a nemvárt utáni 4. napon már 2 másodperc alatt kimutatta 2 erős csíkkal, hogy terhes vagyok, úgyhogy szerintem csinálj tesztet, akkor tudsz biztosat.
2012. jún. 9. 15:18
 4/18 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem szeretkeztünk, viszont mikor a barátom az ujjával kényeztetett szerintem elöváladékos volt az ujja...most rohadtul ideges vagyok, mert én megmondtam neki, hogy nem fekszem le vele, mert az a legbiztosabb módja a védekezésnek...ha terhes vagyok engem megölnek a szüleim meg én is magamat, oda a jövöm..
2012. jún. 9. 15:19
 5/18 Vizi Kata válasza:

Azért ne öld meg magad, elmész egy abortuszra nem kívánt terhesség esetén és utána védekezz;).

A szüleid nem fognak megölni, csak nagyon idegesek lesznek, de sokkal inkább aggódnak majd.

2012. jún. 9. 15:30
 6/18 A kérdező kommentje:
Szerintem az egészet meg fogom próbálni úgy intézni hogy ök meg se tudják..nekem ott lenne annyi..
2012. jún. 9. 15:33
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak stresszelsz...hány éves vagy egyébként? megértő barátod van, ha elfogadja "legjobb védekezésnek" a szexmentes életet.
2012. jún. 9. 15:49
 8/18 anonim ***** válasza:
röhögni fogsz, az én párom onnan tudta, hogy terhes vagyok, hogy nem voltam hisztis. túl nyugodt vagyok, tehát terhes :DD mondtam is neki, hogy hülye vagy;aztán tleg terhes vagyok :)))
2012. jún. 9. 16:06
 9/18 Vizi Kata válasza:
Drukkolok!!! Ne mondd meg nekik, előbb legyél biztos az állapotodban! Fel a fejjel, majd írd meg az eredményt, szerintem nem vagy terhes;)
2012. jún. 9. 16:24
 10/18 anonim ***** válasza:
54%

óóóóó egy újabb előváladékotazujjárakenőbarátomésmegujazós kérdés

99 %-ban nem vagy terhes

2012. jún. 9. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!