Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A menstruációm 3 napja késik miközben ugyan azok a "tüneteim" vannak mint mikor megvan.Tehát mérges és türelmetlen vagyok, marha sokat eszek és görcsöl a méhem, miközben nem vérzek. Ez normális? Lehet hogy terhes vagyok?2012. jún. 9. 15:01
1/18 anonim válasza:
Akár még terhes is lehetsz, de biztosat csak a teszt mondana.
2/18 Vizi Kata válasza:
Lehet, hogy csak késik a menzeszed - stressz, időjárás változás, nemrég lezajlott nátha, fertőzés, vagy csak most simán hosszabb lett 1-2-3-4-5 nappal a ciklusod - de lehetsz terhes is. Vegyél egy nagy érzékenységű tesztet és a reggeli közép vizeleteddel tesztelj!!! Ha a teszt után egy héttel még mindig nem jött meg, tesztelj még egyet, akkor már tuti, hogy kimutatja, ha terhes vagy, viszont még nem késő, ha nem várt terhességről van szó.
3/18 anonim válasza:
Nekem a nemvárt utáni 4. napon már 2 másodperc alatt kimutatta 2 erős csíkkal, hogy terhes vagyok, úgyhogy szerintem csinálj tesztet, akkor tudsz biztosat.
4/18 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem szeretkeztünk, viszont mikor a barátom az ujjával kényeztetett szerintem elöváladékos volt az ujja...most rohadtul ideges vagyok, mert én megmondtam neki, hogy nem fekszem le vele, mert az a legbiztosabb módja a védekezésnek...ha terhes vagyok engem megölnek a szüleim meg én is magamat, oda a jövöm..
2012. jún. 9. 15:19
5/18 Vizi Kata válasza:
Azért ne öld meg magad, elmész egy abortuszra nem kívánt terhesség esetén és utána védekezz;).
A szüleid nem fognak megölni, csak nagyon idegesek lesznek, de sokkal inkább aggódnak majd.
6/18 A kérdező kommentje:
Szerintem az egészet meg fogom próbálni úgy intézni hogy ök meg se tudják..nekem ott lenne annyi..
2012. jún. 9. 15:33
7/18 anonim válasza:
Szerintem csak stresszelsz...hány éves vagy egyébként? megértő barátod van, ha elfogadja "legjobb védekezésnek" a szexmentes életet.
8/18 anonim válasza:
röhögni fogsz, az én párom onnan tudta, hogy terhes vagyok, hogy nem voltam hisztis. túl nyugodt vagyok, tehát terhes :DD mondtam is neki, hogy hülye vagy;aztán tleg terhes vagyok :)))
9/18 Vizi Kata válasza:
Drukkolok!!! Ne mondd meg nekik, előbb legyél biztos az állapotodban! Fel a fejjel, majd írd meg az eredményt, szerintem nem vagy terhes;)
10/18 anonim válasza:
óóóóó egy újabb előváladékotazujjárakenőbarátomésmegujazós kérdés
99 %-ban nem vagy terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!