Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Festitek a hajatokat?

Kismamák! Festitek a hajatokat?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 16:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! 33 hetes kismama vagyok és festetem a hajam, semmi kárt nem okozott, bár valamiért hamarabb fakul a színe, mint korábban.
2012. jún. 9. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is festettem (mindig fodrásznál), mert elég fiatal korom óta őszülök. Attól, hogy kismama voltam, még nem szerettem volna több centis lenőtt hajjal slamposan kinézni. Pl. munkahelyen elég kellemetlen lett volna számomra.
2012. jún. 9. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:

én is ammóniamentessel festem, 2 havonta, ez a megszokott

amúgy, mert kismama vagy nem kell elhanyagolnod magad,

szerintem az, hogy valaki kismama nem ok arra, hogy elhanyagolja magát, és slampos legyen.

oké nem kell mindig tiptopnak lenni, de adj magara. csináld meg a hajad, körmöd, öltözködj, ( de ne kibolyhosodott mackóba), ne a férjed pulcsijába... a kedvesed is tiszteld meg, hogy úgy nézel ki, hogyha megjelentek akár a boltban, akkor is nézz ki jól, legyen rád büszke

2012. jún. 10. 08:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Festetem, kb 2 havonta, mert rövid a hajam és melírozni is szoktuk. Nem hinném, hogy el kellene magam hanyagolni a terhességem alatt, így is nehéz megbirkóznom az állapotból adódó mozgási nehézségekkel, akkor már legalább ne úgy nézzek ki, mint egy napszítta mackó :) Körmöshöz is járok, és kozmetikushoz is.

37 hetes kismama

2012. jún. 10. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!