Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Festitek a hajatokat?

Kismamák! Festitek a hajatokat?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 16:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

én festeném de nem merem,

18 hetes vagyok, második baba

azt mondják fejbőröm át a festék felszívódik és gondot okozhat.

de lesznek ellenérvek, ..

2012. jún. 9. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Igen festettem. Mindhárom gyereknél
2012. jún. 9. 16:37
 3/14 anonim ***** válasza:
elvileg ammóniamentessel lehet,
2012. jún. 9. 16:38
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Második vagyok, férjem, apám orvos. Jót szoktak nevetni az ilyen "fejbőrön felszívódik" dolgokon. Ne inhaláld a festéket. egy normál fodrászat elég nagy, hogy ne szívj sokat belőle, Ha otthon fested nyisd ki az ablakot
2012. jún. 9. 16:39
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Festettem és fogom is. Ha tényleg tilos lenne szólna a doki hogy nem lehet, de nem szól(t).....

28hkm

2012. jún. 9. 17:19
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Dokit, védönőt kérdeztem. Azt mondta mindegyik,hogy lehet festeni, ahogy minden mást is lehet egy egészséges terhesség esetén.

Az első 3 hónapban azért nem festettem be, de azóta is. És még fogom is, nem akarok lestrapáltan kinézni :)

23hkm

2012. jún. 9. 17:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Terhességem előtt is ammóniamentes festéket használtunk a fodrászommal, most is így teszünk.
2012. jún. 9. 18:28
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Festetem, és első gyereknél is festettem. Úgy tudom, csak a szőkével nem lehet.
2012. jún. 9. 18:34
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem festem, mióta terhes vagyok, igaz előtte is csak évi 2-3 alkalommal festettem be sötétbarnára, amúgy világosbarna a hajam. Ezt a 9 hónapot kibírom festés nélkül.

2012. jún. 9. 19:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Első trimeszterben nem (de ezt is csak babonából), de utána igen, festettem, mindkét terhességnél. Na nem üpre főre, de 2-2,5 havonta igen.

Ha veszélyes lenne (vagy bármilyen bizonyított rendellenességet okozott volna a hajfesték) akkor kötelesek lennének a használati utasításban ezt feltüntetni. 15 éve festem a hajam, de eddig még egy olyan hajfestékkel sem találkoztam ahol feltüntették volna, hogy terhesség alatt nem ajánlott.

2012. jún. 9. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!