Kismamák! Festitek a hajatokat?
én festeném de nem merem,
18 hetes vagyok, második baba
azt mondják fejbőröm át a festék felszívódik és gondot okozhat.
de lesznek ellenérvek, ..
Festettem és fogom is. Ha tényleg tilos lenne szólna a doki hogy nem lehet, de nem szól(t).....
28hkm
Dokit, védönőt kérdeztem. Azt mondta mindegyik,hogy lehet festeni, ahogy minden mást is lehet egy egészséges terhesség esetén.
Az első 3 hónapban azért nem festettem be, de azóta is. És még fogom is, nem akarok lestrapáltan kinézni :)
23hkm
Szia!
Én nem festem, mióta terhes vagyok, igaz előtte is csak évi 2-3 alkalommal festettem be sötétbarnára, amúgy világosbarna a hajam. Ezt a 9 hónapot kibírom festés nélkül.
Első trimeszterben nem (de ezt is csak babonából), de utána igen, festettem, mindkét terhességnél. Na nem üpre főre, de 2-2,5 havonta igen.
Ha veszélyes lenne (vagy bármilyen bizonyított rendellenességet okozott volna a hajfesték) akkor kötelesek lennének a használati utasításban ezt feltüntetni. 15 éve festem a hajam, de eddig még egy olyan hajfestékkel sem találkoztam ahol feltüntették volna, hogy terhesség alatt nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!