Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszul voltál/hánytál a...

Rosszul voltál/hánytál a Gravidától? Kipróbáltál más vitamint? Melyiket? Azzal már nem volt gond?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 12:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
de a femiben is van jód.érdekes ez a gravida mert a 7.héttől hányok tőle,előtte meg nem.
2012. jún. 9. 16:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Elevitröl csak annyit, hogy ha valaki szedte/szedi benne van meg asszem rajta is a dobozon, hogy reggeli mellett sok folyadékkal érdemes bevenni. Én elevitet szedek, 2× volt olyan hogy nem reggelivel és mind a 2× hánytam tőle. Nem véletlen írják rá. Nekem jó és mióta így megeszem a reggelimmel nincs is hányingerem soha.

Amúgy nekem a gravidát ajánlotta az orvos, de első perctől kezdve nem hallottam jókat róla.

2012. jún. 9. 20:52
 13/15 mizuzizu92 ***** válasza:
a gravidánál is odavan írva hogy étkezés után sok folyadékkal valahogy így , én ugy szedtem és kárvolt a reggelim ért.
2012. jún. 9. 20:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is rosszul voltam a gravidától

Orvosam tanácsára LadeeVitet használtam!

2012. jún. 9. 22:12
 15/15 A kérdező kommentje:
igen,én is kaja után vettem be a gravidát és loccs :( viszont ma vettem be először helyette a femibion 800-at és semmi bajom :) (igaz drágább is)
2012. jún. 9. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!