Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy gond, ha nem kívánom a...

Nagy gond, ha nem kívánom a főtt ételt?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok, és napok óta rá sem bírok nézni a főtt ételre. A levest még csak csak megeszem, de a többivel hadilábon állok:(:(
2012. jún. 7. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem baj, de egyél változatosan gyümölcsöt, zöldséget. A főtt étel főleg a könnyebb emészthetőség miatt lenne fontos.
2012. jún. 7. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem csak főtt ételben van vitamin és tápérték, úgyhogy ha nagyon nem megy, akkor ne edd. Egyél azért változatosan, amennyire lehet és akkor megkapsz minden fontos tápanyagot.
2012. jún. 7. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Napok óta?!Én 24 hetes vagyok a 3. babával,és február-március óta csak igen hébe-hóba eszem főtt ételt.Nagyon nem kívánom.Párizsi,virsli,sajt,szalámi,tojás,zöldségek közül a paprika,kígyóuborka,gyümölcs közül bármi mehet.Ennyi a "menüm".Lehet,hogy ezért tartok csak 2 kiló hízásnál,nem tudom.Holott 2 naponta főzök a férjemre és a gyerekekre.
2012. jún. 7. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Én se kívánom a főtt ételt már a várandósságom eleje óta, de magamba eröltetem néhanapján. Amúgy zöldség, gyümölcs, néha egy szendvics, vagy esetleg palacsinta, mert az édes még belefér. De ha valaki azt mondaná, hogy egyek meg egy pörköltet, vagy egy székelykáposztát, lehet hogy körberöhögném... Szerintem azért nem kívánjuk a főtt ételt, mert nincs is rá most szükségünk. Edd azt, amit kívánsz, a leves azért jó, mert folyadék és arra szükséged van! Kitartás! Majd csak megjön az étvágy!

16 h km -1 kg :)

2012. jún. 7. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!