Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszul voltál/hánytál a...

Rosszul voltál/hánytál a Gravidától? Kipróbáltál más vitamint? Melyiket? Azzal már nem volt gond?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 12:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én teljesen jól vagyok és voltam a Gravidától!

Inkább az Elevittől szoktak rosszul lenni!

Persze vannak kivételek.

Én mindig este veszem be!

2012. jún. 9. 12:52
 2/15 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk úgy, hogy az Elevittől és a Gravidától szoktak hányni. Indokolatlan mennyiségű vitamin van mindkettőben.

A Femibion800-at vagy a Pregnacare-t tudom ajánlani.

2012. jún. 9. 12:56
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát én elevittel kezdtem a terhességet, azzal nem volt semmi bajom. Aztán ajánlotta a védőnő a gravidát, gondoltam kipróbálom, az még olcsóbb is. Na ahogy bevettem pár perc múlva jött is vissza. Először nem gondoltam hogy attól, inkább terhességi rosszullétre gondoltam, de mikor nem vettem be sokkal jobban voltam. Visszatértem az elevithez, és azzal nem volt gond.
2012. jún. 9. 13:01
 4/15 mizuzizu92 ***** válasza:

szia!

Én 12 hétig szenvedtem a gravidával , beszedtem és 10 perc után ki is jött minden .

Abba hagytam és azóta sincs semmi bajom,

2012. jún. 9. 13:07
 5/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok!!

Akkor itt az ellentábor! :)

Eddig az Elevitről hallottam jobban ilyeneket!

Ezek szerint mindegyiktől rosszul lehet az ember, sajnos... :(

Kedves kérdező, te melyiket szeded?

2012. jún. 9. 13:10
 6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! kedves utolsó,nekem pont ez a panaszom,hogy azt hittem a terhesség miatt hányok aztán szép lassan leesett,hogy a gravida a bűnös.Bevettem és max.10 perc és hánytam.Kipróbáltam nappal is,akkor is ugyanaz.Most vettem femibion 800-at,hát kíváncsi leszek!
2012. jún. 9. 13:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy jártam, mint a 3. válaszoló!
2012. jún. 9. 13:27
 8/15 A kérdező kommentje:
na akkor szerintem nemhiába a gravida a legolcsóbb.nem állítom,h rossz de egyre több helyről hallom,h hánynak tőle.
2012. jún. 9. 13:35
 9/15 anonim ***** válasza:

Az elevit viszont Németországban be van/volt tiltva...a gravidát a magyar kismamáknak fejlesztették ki, jelentős és fontos a benne lévő jód!

Egyébként sokan hánynak tőle ,de hülyeség azt gondolni, hogy azért mert a legolcsóbb,hiszen ,ahogy olvastam az elevit is okoz ilyen panaszokat...

2012. jún. 9. 16:01
 10/15 anonim ***** válasza:
a gravidától én rosszul voltam nagyon. nem is szedtem max egy hétig. femibiont szedek
2012. jún. 9. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!