34-35 hetes, vagy ennel tobb kismamak van meg kedvetek szeretkezni?
Mert engem elegge visszatart a tudta, hogy ott a baba. gondolom, mas is lehet igy ezzel..Nem ez a legegetobb problema most, csak erdeklodom..
35 hetes
nekem már régóta nincs, most nem ez a fontos! Férjem is a babára gondol csak. ráadásul ennyi idősen én már félek a méhösszehúzódások miatt is, amit az orgazmus vált ki..
36 hetes km
Kedvem (kedvünk) van, erőnk kevésbé (a párom is kíván, de az utolsó két hétben kicsit félt és rengeteget dolgozik, főszezonjuk van).
Legutóbb egy hete- tíz napja volt alkalmunk, és erőnk - nem indította be a szülést, első baba, szerintem amúgy is késni fog :). 39 hetes terhes vagyok, azért még nem adtam fel, mert aztán majd vagy 6 hétig úgysem lesz, és teljesen jól érzem magam, igaz,nagy a pocakom.
De semmit nem határozunk el, egymást átölelni is éppen olyan finom :) De megértem, hogyha nincs kedved, nálunk épp meleg is van, a lényeg a szerelem :)
Van:D, főleg ha belegondolok a nemsoká ránk váró 6 hetes cölibátusba:)
37+5 hetes
Én még csak 32 hetes vagyok, de mi már a pozitív teszt óta nem szexelünk, mihelyst megtudtam, mint akit elvágtak.Kedvem az lett volna, csak a tudat nem engedte, meg már volt két vetélésem és azért is féltem.De inkább az volt hogy már a kezdetektől a babára tudok csak koncentrálni, magamra nem.Aztán a 20. héttől meg ki is nyíltam, szóval akkor meg már azért nem.Pedig hát nagyon nagyon hiányzik.A férjem megértő, de ugye vannak módszerek....
Remélem a szülés után is visszatér majd a kedvem, nehogy mikor meg már lehetne meg ne akarjam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!