Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kőbányai, bajcsyba illetve az...

Kőbányai, bajcsyba illetve az sztkba járó kismamák. Válaszolnátok pár kérdésemre?

Figyelt kérdés

14 hetes leszek lassan, a 18.heti uh-ra a 20.hétre adtak időpontot a kórházba. Addig csak azért kell mennem az sztkba,hogy beutalót adjanak majd afp-re? Az orvos irja a beutalót,vagy az asszisztensek? A 18.hetiig nem is lesz terhesgondozás orvos által? A kiskönyvemben 1 pecsétem van csak, az is a védőnő által. Mikor fog az orvos is belepecsételni? Még nincs választott orvosom, mert akire gondoltam,aki visgált kétszer is a terhesség elején, nem volt sem segitőkész,sem szimpatikus. A VargaHorgosi doktornőt szimpinek találom, hozzá szeretnék menni,elbeszélgetni vele, hogy lássam, őt fogadjam e fel, de ezt a 18 hetes uh elött hogyan tegyem, ha szerencsére nincs panaszom, és csak egy beutalóért kell mennem?

Bocsi,de első baba, és a védőnő sem mondott még semmit,csakhogy 16.hét AFP.

2012. jún. 8. 13:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, az első találkozáskor közölte, hogy járhatok hozzá ide a kórházba, nem kér semmit, de ha azt szeretném, h ott legyen a szülésnél akkor az 50 ezer.

De most már hallottam, hogy van valami magánja is, ezt nemrég csinálta, de lehet rosszul tudom, ezt tőle kéne megkérdezni. Ha találkoztok, biztos mindent elmond, nagyon korrekt.

2012. jún. 9. 13:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi igy lesz,elmegyek hozzá,amikor a beutalóért kell mennem.
2012. jún. 10. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!