Kőbányai, bajcsyba illetve az sztkba járó kismamák. Válaszolnátok pár kérdésemre?
14 hetes leszek lassan, a 18.heti uh-ra a 20.hétre adtak időpontot a kórházba. Addig csak azért kell mennem az sztkba,hogy beutalót adjanak majd afp-re? Az orvos irja a beutalót,vagy az asszisztensek? A 18.hetiig nem is lesz terhesgondozás orvos által? A kiskönyvemben 1 pecsétem van csak, az is a védőnő által. Mikor fog az orvos is belepecsételni? Még nincs választott orvosom, mert akire gondoltam,aki visgált kétszer is a terhesség elején, nem volt sem segitőkész,sem szimpatikus. A VargaHorgosi doktornőt szimpinek találom, hozzá szeretnék menni,elbeszélgetni vele, hogy lássam, őt fogadjam e fel, de ezt a 18 hetes uh elött hogyan tegyem, ha szerencsére nincs panaszom, és csak egy beutalóért kell mennem?
Bocsi,de első baba, és a védőnő sem mondott még semmit,csakhogy 16.hét AFP.
Az orvos adja a beutalót. Úgy emlékszem nem lesz terhesgondozás a doki által addig, csak a védőnőhöz kell járnod, hogy nézze a vizeletedet, meg a súlyodat, vérnyomásodat. Az orvos a kivizsgálások alkalmával pecsétel bele, amikor már van érdemi vizsgálat eredményed. A doktornőt nem ismerem, én a Mosonyi dokinál szültem, nekem nagyon szimpi volt ő. Kedves, aranyos. Kb a 30.héten kértem meg, de előtte is mindig hozzá jelentkeztem be. Hidd el, van még idő, sok is. Lesz még rengeteg vizsgálatod, a vége felé, majd a hátad közepére fogod őket kivánni :))
A védőnőtől meg bátran kérdezz, ez a munkája, hogy téged/titeket segítsen.
Boldog babavárást!
A Mosonyi dokinál régebben voltam egyszer, illetve a testvérem hozzá szokott menni az évenkénti szűrés alkalmával és ő is mondta,hogy nagyon aranyos. De ha jól tudom, 80E ft-ot kér a szülésért, illetve tavaly annyit kért, lehet hogy idén még többet. Tudsz ebben segiteni?
Igen, lesz majd vizsgálat, de gondolom tudod hogy megy ez, ennyire az elején még örülök, minél többször látom a kicsimet, és minden vizsgálatot szinte várok. :)
akkor valószinüleg idén már 90 e-t kér. Azt sokallom egy picit, igy valószinüleg ö nem fog sz-mitásba jönni.
Még annyit le tudnál írni,hogy igy hogy volt fogadott dokid, milyen volt a szülés? Mikor bementél a kórházba, rögtön hivták a dokidat és mikor érkezett meg? Mit csinált pontosan? Végig veled volt mint a szülésznő, vagy hogy is van ez,ha van fogadott orvos?
ja igen, a szülésznő végig velem volt. Vajúdás alatt masszírozott, mondta hogy vegyem a levegőt, ilyesmi.
Az egyágyas szobában voltam, nagyon jó volt az is. Megengedték, hogy Apa bent maradjon velünk ameddig akar.
A csecsemősök aranyosak voltak, mindent megmutattak kérdezés nélkül is. Műtét után, rögtön cicire tették a babám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!