Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami ötletetek egyenlete...

Van valami ötletetek egyenletes barnaság eléréséhez kismamaként?

Figyelt kérdés

1 hónap múlva házasodunk. Nekem nincs rövidnadrágom, nem is venném fel, nem a stílusom.

Lényeg, karom, nyakam, arcom barna, lábam hófehért.

Mit lehet tenni,hogy barna legyen a lábam?

Szoli, krémek kizárva, ugye?

2012. jún. 8. 13:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ez csak a képek miatt fontos?

szerintem lényegtelen, no meg ott a fotoshop

2012. jún. 8. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Szoliba nem mennék tuti, de én terhesen napoztam. Viszont én amolyan rövidgatyás típus vagyok így amikor kilógott a lábam is barnult. Miért szeretnéd a lábadat is barnára, ha úgy sem szereted mutogatni, vagy valami mini lesz rajtad? Ha nem lóg ki szerintem mindegy milyen "színű" nem? :)
2012. jún. 8. 13:26
 3/12 A kérdező kommentje:

Ma vettem egy ruhát, térd alá ér, szóval kilátszik a lábam.

Ez olyan csak aláírós esküvő lesz. Lényeg, hogy szép a ruha, de a tükörben olyan fura volt, hogy fehér a lábam.

2012. jún. 8. 13:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Esetleg barnító krém? Mondjuk nem tudom az milyen színt csinál, mert még soha nem használtam, de az olyan kíméletes és gyors megoldásnak tűnik :)
2012. jún. 8. 13:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Önbarnító!

Az esküvő előtt 2 héttel ha elkezded magad kenni mindenhol, akkor jó színes lesz!

A lényeg, sokat kenj, egyenletesen!

A napra is kifekhetsz délelőtt, vagy délután!

A szoli kizárva!

2012. jún. 8. 13:45
 6/12 A kérdező kommentje:

Szabad a krémet?

Napozni nem tudok, de lehet, hogy veszek egy halásznacit.

2012. jún. 8. 13:52
 7/12 anonim ***** válasza:
A Dove barnítókrémtől sárga leszel ha olyan nagyon fehér vagy.:)
2012. jún. 8. 14:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ilyen alkalomra kötelező a harisnyanadrág. ezért olyan árnyalatút veszel, ami megoldja a problémádat minden károsodás és bosszankodás nélkül. (a bosszankodást az önbarnítós foltokra és a sárga árnyalatra értem :)))
2012. jún. 8. 14:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsó válaszolóval...ilyen alkalmakkor akkor vagy igazán elegáns,ha harisnyát viselsz(a protokoll szerint kötelező).Ha nem akarsz bele izzadni,vegyél combfixet.
2012. jún. 8. 15:42
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi, ez nem jutott az eszembe. Tudjátok, olyan egyszerű, nyári ruhás, aláírós, vendék nélküli esküvő. Szóval nem az a hétköznapi, szokványos.

Szóval harisnya a nyári ruhához?

Jó ötlet, megnézem, hogy hogy áll vele.

Köszi.

2012. jún. 8. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!