Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rengeteget sétálok, vásárolok,...

Rengeteget sétálok, vásárolok, baj lehet belőle?

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 22:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hát tök mindegy, hogy itt mit olvasol, ekkor még nem normális a rövidülés, de ahogy érzed.
2012. jún. 11. 22:47
 22/30 anonim ***** válasza:

Attól, hogy sok mindenkinek rövidül idő előtt a méhnyak, attól még nem normális (nőknél gyakori a csontritkulás, az sem normális).

Nekem is vidéken dolgozik a férjem, mégis meg tudjuk oldani a heti egyszeri nagy bevásárlást, nekem csak az apróságok maradnak hétköznap és a napi séták alkalmával elintézem a pékséget és a zöldségest abban a 1,5 órás sétában, a takarítást pedig beosztom. Senki nem mondta, hogy csak wc-re lehet felkelni, csak azt, hogy a rövidülés miatt, gyakoribb lehet a koraszülés. Elég sokan leírták a véleményüket, az orvosod is elmondta, mit lát jónak. Azt teszel, amit akarsz, de a babádért is felelős vagy.

37 hetes kismama

2012. jún. 12. 06:27
 23/30 A kérdező kommentje:
mindent meg teszek a babámért de ha van elintézni való az el kell intézni!sok mindent nem lehet hétvégén elintézni!nem görcsölök rá semmire,sok kismama teljesen rágörcsöl mindenre!amíg te jól érzed magad addig a baba is!érzi az ember ha most elég!van nem egy olyan ismerősőm megmozdulni nem mert és sajnos...! én boldogan várom a babám és nem gondolok arra mi lesz ha!!áááá soha!vigyázok magamra és rá is!2 hetente járok dokihoz!jah és a sok fekvés és ülés se tesz mindig jót! boldog babavárást!
2012. jún. 12. 09:39
 24/30 anonim ***** válasza:
Minek teszel fel kérdést akkor ha sz@rsz a véleményünkre meg a dokiéra is? Sőt még fel is háborodsz és még úgy jön le az egész,hogy mi vagyunk a hülyék? A mondataidból ez jön le.Minden mondat végén ott van a felkiáltójel , ami ugyebár magáért beszél írás közben.
2012. jún. 12. 12:22
 25/30 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, butaságokat írsz.

Orvos vagyok, az, hogy ameddig neked jó, addig jó a babának is igen nagy blődség... Ha 30. hétre mondjuk megszületik, akkor sem tudsz majd járkálni ügyet intézni, mert hetekig a koraszülött osztályon töltöd majd a szabad perceidet. (Bocsánat, hogy ezt mondom, de realitásokban érdemes gondolkozni.)

2012. jún. 12. 12:24
 26/30 anonim ***** válasza:

Felelőtlen kismama vagy. Nem adnék gyereket a kezedbe ha így állsz a dolgokhoz... Milyen dolog az ha nem hallgatsz se az ORVOSRA se a jó akaróidra?? (Mert itt senki nem akar rosszat a másiknak..) Te nem vagy orvos, nem értesz a dolgokhoz, milyen jogon bírálod felül egy orvos véleményét?

31 hkm

2012. jún. 12. 13:36
 27/30 anonim ***** válasza:

Tényleg minek kérdezel, ha nemhogy nem gondolkodsz el a válaszokon, de még le is szólod a válaszolókat?

Nem tudom nálatok mi a szokás, de nálunk a 20. hét környéki kismamákat akkor akarja 2 hetente látni az orvos, ha fenn áll a vetélés/koraszülés veszélye, a magán dokim is 4 hetente vár és az sztk-s megjelenés még ritkább lenne.

Azt, hogy a problémám ismeretében és az orvosom javaslatára mennyit pihenek és hogyan oldjuk meg a napi teendőket azért írtam le, mert meg lehet oldani, ha annyira vártátok a pocaklakót.

Lehet, hogy nem minden esetben jó a fekvés és az ücsörgés, de a 20. héttől az én méhnyakam nem rövidült tovább és nem is nyílt ki, a 36. hetet betöltöttük, így koraszülött sem lesz, remélem a tiéd sem. Nekem a fenti tények bőven megfelelnek, és nem kell azon rágódnom, mi lett volna, ha akkor többet pihenek, vagy befektetnek kényszerpihenőre, mert nem bírtam a seggemen maradni, amikor a babának az lett volna a jó. Sem a rövidülést, sem a nyílást nem feltétlenül érzed, ha igen az már baj.

És hidd el, nem tölti ki a napjaimat a para, csak ebben a pár hónapban más a fontossági sorrend, ha meglesz a babó, majd ráérek visszaállni.

Boldog babavárást!

37 hetes kismama

2012. jún. 12. 13:46
 28/30 A kérdező kommentje:

nem tudom mi van veletek kismamák!nem szolok le semmit! éa nem is ismeritek az életem!nekem a dokim annyit mondott elkezdtem rövidülni de ez nem jelent bajt,az átlagosnál jobb sulyban van a babám,az afp olyan negativ hogy ritkán láttak ilyet kismamáknál! az hogy nem adnának gyermeket a kezemben ez meg durva,nem tudom ki volt az a nagyszályu!mert az hogy napi 4 órában belesűritem a teendőimet a többit meg pihenéssel töltöm,és evéssel,5 kilot hiztam 23 hét alatt amire meg megdicsért a vidőnő!jah és engem a doki 2 havonta rendelne vissza én megyek havonta mert vigyázok a babámra!nem ugy kell vigyázni a babádra hogy fekszel mint egy mumiaí

!az orvosom nem egész napos ágynyugalmat mondott csak annyit pihenjek 1-2 órával többet!olvassátok már el más mit ir van aki dolgoik,hegyetmászikstb...és felettem itélkeztek mert lemegyek sárgarépát venni meg egy liter tejet!!!2 órával később meg egy kilo kenyeret!azért kérdezzünk már először mint hogy ítélkeznénk!nálam jobban az ismeretségemben senki nem vigyázott a babájára!függönyt mostak.én még székre se merek állni!a védönöm meg azt javasolta sétálljak mivel kicsit vizesedek!kicsit félreértetete.! szép babavárást! adok mindenki véleményére csak nem mind 1 milyen stilusban irjuk.... mindenkinek mégegyszer szép bababvárást:):)

2012. jún. 13. 22:08
 29/30 anonim ***** válasza:

23-as hozzászólásodban írtad, hogy 2 hetente jársz orvoshoz. Ha te nem tudod, akkor ki? Az elején kissé máshogy vázoltad, mint az utolsó hozzászólásodban...

Mindenki saját maga és az orvosa döntse el, mi a jó, de a kérdést te tetted fel és vázoltad a körülményeidet, a válaszokon ne légy felháborodva, mert van aki éveket vár a babára, és még problémás is a terhessége és lehet, hogy azért az életért, hogy megszülessen, idézlek: "múmiaként" fekszik. Mert tud áldozatot hozni és lemondani néhány hónapra sokad rangú dolgokról.

37 hetes kismama

2012. jún. 13. 22:39
 30/30 A kérdező kommentje:
engem nem az orvos rendel vissza ha nem én megyek volt olyan is 2 hetente jártam mer aggodtam péég nem olcso de nemérdekel!ha mumia ként klne feküdnöm feküdnék de nem kell hál istennek! igen nem gondoltsm igy ki lessz mindenki és semmi rosszat nem irtsm!semmi olyat nem teszek mint esetleg más!aki ténleg árt a babának!van olyan ismerősőm aki fodrász!nyitott méhszályal melozik!émn hálistennek meg sem érzem a terhességet!jah és nekem és 2 évembe telt!de az orvos nem itnett ágynyugalomra!ha kéne feküdnék! de előbb kérdezni kell mem lehurrogni az embert!meghalgatom a tanácokat!de az du7rva hogy a kezembe baba!én is tudnék olyat mondani itt akibek nem adnékí de itt senkit nem ismerünk!
2012. jún. 13. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!