Napok óta rengeteget alszok, pihenek, nehéz lesz a szülés? Eltunyulok? 40. hétbe léptem ma!
ilyenkor a szervezet rápihen ösztönösen a rá váró feladatra, én is 3 napig csak aludtam volna, mielőtt beindult a szülés. Az eltunyulás egyenlő nehezebb szülést nem erre értik, hanem arra, aki amikor zebrát tesztel, onnantól annyira kíméli magát, hogy ki sem kel az ágyból a maradék 8 hónapban.
Hamarosan eljön a Te időd is ,ezt jelzi a szervezeted.
Szép szülést!
Barátnőm tegnap lett pint 40 hetes. Beszéltem vele kétszer telefonon, mindkétszer úgy vette fel, hogy "bocs, épp aludtam", és úgy tette le, hogy "na szia, megyek aludni". :)
Normális, hogy az utolsó napokban, vagy akár hetekben már sokat pihen az ember. De az is normális, ha valakit ilyenkor kap el a pakolhatnék, mehetnék. Én meg az utolsó napokban nagyon aktív voltam, és alig aludtam. Visszagondolva pedig jobb lett volna, ha kialszom magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!