Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rengeteget sétálok, vásárolok,...

Rengeteget sétálok, vásárolok, baj lehet belőle?

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 22:28
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
csak az orvosom dumál hogy vegyek vissza de nem érti meg hogy hál istennek nincs bajom akkor mért feküdjek reggeltől estig..annyit mondott rövidült a nyakam de az meg normális má 5 hónapos terhesen..?
2012. jún. 6. 23:18
 12/30 anonim ***** válasza:

Akkor ezért mondja,hogy pihenj! Jobb lesz ha betartod akár mennyire is nehéz,mert még vetélés, 25 héttől pedig koraszülés(nevezik) lehet belőle.Főleg ha ez miatt kinyílik a méhszáj! Ez már nem vicc! Most a babád fontosabb. Lehet ha ennyire félvállról veszed akkor kórház lesz a vége és szülésig csak pisilni és fürdeni kelhetsz fel. Jobb lesz?Amúgy az orvos nem dumál,hanem felvilágosít és óv téged és a babádat. Pihenj és szedj megnéziumot és hallgass a dokira.

22hkm

2012. jún. 7. 03:11
 13/30 anonim ***** válasza:
Hát akkor viszont pihenj. 21 hetesen nem feltétlenül jó, hogy rövidül.
2012. jún. 7. 06:20
 14/30 anonim ***** válasza:

A rövidülés félidőben nem normális, nekem a 20. héttől rövidült a keményedések miatt, még a kismama tornától és a szextől is el lettünk tiltva, fenyegető koraszülés/vetélés miatt veszélyeztetettként vagyok itthon. Kímélő életmód mellet sikerült a 2000 értéket a 32. hétig tartani, úgy hogy napi 1-1,5 óra séta, házimunka beosztva, a vásárlást a férjem csinálja. A 36. hétre tovább rövidült és most kezd nyílni picit, de már jöhet. Szerintem fogadd meg az orvosod tanácsát és vegyél vissza a tempóból, mert nem fogod feltétlenül érezni, ha rövidülsz vagy nyílni kezdesz. Neked kell eldönteni, mit vállalsz be a babáért.

36 hetes kismama

2012. jún. 7. 09:13
 15/30 anonim ***** válasza:

Nekem a nagypapám amikor rám szólt hogy vegyek fel zoknit mindig azt válaszoltam hogy "minek? nem fázom" Erre ő nagyon bölcsen azt válaszolta hogy azért kell a zokni hogy ne is fázzak, mert akkor már baj van. :-)

A dokid is így van ezzel... azért int nyugalomra hogy megelőzze a bajt. Te hogy éreznéd magad ha a sok lóti-futi miatt történne baj? Meg kell előzni a dolgokat, nem pedig azt mondani hogy "de hát nincs semmi bajom".

Mellesleg 5 hónaposan nem normális a méhnyakrövidülés.

30 hkm

2012. jún. 7. 11:07
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
csak pislogok bután,mert első baba de 20. héten már 2000 volt nekem is.a doki annyit mondott,h jó.én is állandóan pörgök teszem a dolgom rohangálok fel le.csodálkozik is mki,h még bírom,pedig 32 hétnél tartunk.néha úgy érzem,h szülni se fogok ráérni:DDsztem mert terhes vagyok nem beteg és amíg úgy érzem,h megy addig nem is kell segítség.ha akar bent marad az a baba,ha nem akkor meg nem.ezt nem mi döntjük el,de azért nem kell falnak ugrálni:D
2012. jún. 7. 23:24
 17/30 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, azért ez nem így megy.
2012. jún. 8. 01:57
 18/30 anonim ***** válasza:

Hááát, azért én inkább elkövettem a lehető legtöbbet, hogy a baba bent maradjon....Nekem és az orvosomnak fontosabb a biztonságunk, minthogy bent feküdjek x hétig visszatartáson és a babám koraszülött legyen. Pörögtem addig és ha meglesz a baba biztosan változik valamelyest az életünk, de ezt a néhány hónapot érte át tudom értékelni és tudom azt mondani, hogy állj. Nekem már biztosan nem kell győzködnöm magam, hogy akkor sem lett volna másképp, ha kímélem magam, ma töltjük a 37. hetet, de jól tettem, hogy visszavettem. De ez mindenkinek a saját döntése. Ja és,én emiatt veszélyeztetett is voltam (keményedések, apróbb göcsök, rövidülés)!

36 hetes kismama

2012. jún. 8. 09:33
 19/30 A kérdező kommentje:
ugy veszem észre ez a rövidülés normális dolog mert akárkivel beszélek meg itt is olvasom mindenkinek ez van!!!akkor ne aggodjatok a mamik a baba szol ha baj van:):)
2012. jún. 11. 22:41
 20/30 A kérdező kommentje:
jah és a másik fele akinek a férje vidéken dolgozik annak is ennie,vásárolnia,és takaritani kell mint nekem!nincs segitségem!ilyenkor mit mondtok olyan kismamák akik azt mondják vegyem komolyan a pihenést??
2012. jún. 11. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!