Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rengeteget sétálok, vásárolok,...

Rengeteget sétálok, vásárolok, baj lehet belőle?

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 22:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
72%
Ha felesleges cuccokat vásárolsz,abból igen. A sétától nem.
2012. jún. 6. 22:41
 2/30 A kérdező kommentje:
csak unatkozó cuccokat,ami unalom üző..nem nehéz
2012. jún. 6. 22:46
 3/30 anonim ***** válasza:
Csak addig sétálj, amíg jól esik, szép nagymamis tempóban! Ne a nagy melegben :)
2012. jún. 6. 22:51
 4/30 A kérdező kommentje:
az a baj tudom nem normális de egyszerűen nem tudok megülni a fenekemen!rossz anya vagyok!ha itthon vagyok meg mindig pakolok!mert ha meg sokat fekszek fáj mindenem! a medencém a derekam,szédülök!de a babámat meg félltem!meg mindig van valami elintézni valóm! rossz anya leszek?
2012. jún. 6. 22:53
 5/30 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, én is ilyen vagyok,bár már lassítok a 36 héten :) Hány hetes vagy?
2012. jún. 6. 22:58
 6/30 A kérdező kommentje:
21 hetes vagyok!örök mozgo! az orvos mondta hogy lasítsak a tempon,bár nem értem mért mert baj meg nincs!én nem érzek semmit!de fáj mindenem a sok fekvéstől!
2012. jún. 6. 23:02
 7/30 anonim ***** válasza:
Azért csak óvatosan! Nem kell kapkodni!!!!!
2012. jún. 6. 23:03
 8/30 A kérdező kommentje:
az a baj nem tudom elmondani milyen vagyok!pörgös,temperamentumos,25 éves,mindig az éelemiszer iparban dolgoztam azaz sose ülő munkát végeztem nekem ez most furcsa!érted?
2012. jún. 6. 23:07
 9/30 anonim ***** válasza:
Én a terhességemet végig rohangáltam.De szó szerint.Csak egy példa:házfelújításban voltunk és mivel a párom dolgozott én intéztem mindent.Gyakorlatilag többet voltam úton+ kocsiban,mint itthon.És én sem tudok alapból megülni a fenekemen.Ami "baj" lett belőle,az az,hogy van egy örökmozgó,állandóan pörgős,sosem pihenős kisfiam,akit állandó jelleggel le kell kötni,menni kell vele,stb.:) A következőnél megfogadtam,hogy bezáratom magam egy szobába és eldobom a kulcsát! :) Úgy is érzed mi az,ami még jól esik.Ha valóban lételemed a mozgás,pörgés,akkor azzal többet ártol magadnak,ha muszájból ülsz meg a fenekeden.
2012. jún. 6. 23:11
 10/30 anonim ***** válasza:
Amúgy ugyan azok a paraméterek vonatkoznak rám is,mint rád.Én is a kereskedelemben dolgoztam világ életemben és volt,hogy 2 munkahelyem volt,mert imádtam a rohanást,pörgést(most 28 vagyok).És erre jött,hogy másnaptól nem kellett mennem dolgozni.Majd megőrültem.Én nem hiszem,hogy rossz anyák volnánk;egyszerűen ilyen a vérmérsékletünk.
2012. jún. 6. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!