SOS! Most voltam uh-on 6 hetes vagyok. Echomentes kép?
Figyelt kérdés
petezsák: 9,3mm. Gest. gyűrű kimutatható. A petezsák mellett 9x4 mm-es echomentes rész látható. Az utolsó mondattól félek. Egy hét múlva kell visszamennem. Nem véreztem ezt a doki is kérdezte. Akkor mi lehet az? :(2012. jún. 6. 10:21
11/13 A kérdező kommentje:
Szia! Rendben mindenféleképp' írok majd. :) Jövőhét szerdán kell majd visszamennem.
2012. jún. 6. 21:49
12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ígértem, hogy megírom, hogy mi volt az orvosnál.
Ut átm.:48mm, petezsák 19,9 mm. Jó szívműködés gestatios gyűrű kimutatható. :)) Mondta az orvos, hogy rengeteget nőtt és, hogy élő terhességről van szó, nyugodtan intézhetem a kiskönyvet. Nagyon boldog vagyok!!! :))
2012. jún. 13. 10:18
13/13 anonim válasza:
Gratulálok!!Nagyon boldog babavárást kívánok!!!Üdv:2 kislány édesanyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!