Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Most voltam uh-on 6...

SOS! Most voltam uh-on 6 hetes vagyok. Echomentes kép?

Figyelt kérdés
petezsák: 9,3mm. Gest. gyűrű kimutatható. A petezsák mellett 9x4 mm-es echomentes rész látható. Az utolsó mondattól félek. Egy hét múlva kell visszamennem. Nem véreztem ezt a doki is kérdezte. Akkor mi lehet az? :(
2012. jún. 6. 10:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sajnos erről kép hiányában csak annyit lehet mondani, hogy echomentes képlet, azaz valami, ami nem veri vissza az ultrahangot. Valószínűleg ciszta, de ezt megint csak kép hiányában nem merem kijelenteni.
2012. jún. 6. 10:38
 2/13 A kérdező kommentje:
És ha ciszta akkor az rosszat jelent? Megmaradhat a baba? A doki vakarta a fejét mikor meglátta. Nagyon aggódom és keserves lesz ez az 1 hét. :(
2012. jún. 6. 10:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megmaradhat. Nem olyan ritka dolog. :) Fel a fejjel, és nyugalom, sajnos jövő hétig ő sem tud mást mondani, kontrollálni kell, nézni, hogy hogyan nő a ciszta és a petezsák egymáshoz viszonyítva.
2012. jún. 6. 10:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor csak imádkozni tudok, hogy elmúljon. És a méretek szerinted jók, nem kicsi? És miért nincs szívhang? Az utolsó mensesem ápr. 26 án volt, általában 33 napos ciklusaim voltak, de volt hogy több.
2012. jún. 6. 10:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia, ne félj, nekem is volt, aztán a 9 hetesen már nem is látszott, addigra elmúlt. Semmi baj sem lesz!
2012. jún. 6. 10:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: nekem 10 nappal később volt a peteérésem, mint a menstruáció alapján kellett volna számítani rá, ezért lett később is szívhang. Ne félj, különösen,ha rendszertelen a ciklusod.
2012. jún. 6. 11:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, hogy írtatok, köszönöm szépen. Ha már az elején ennyire félek, mi lesz később... :)
2012. jún. 6. 11:23
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Később még jobban fogsz. :)És ha megszületik, na akkor fogsz a legtöbbet aggódni. :)) Nyugalom, és sok boldogságot, drukkolok, hogy minden rendben menjen!
2012. jún. 6. 11:25
 9/13 A kérdező kommentje:
:) Az biztos is. ;) CSak már tartanánk ott és legyen egészséges. Köszönök mindent mégegyszer! :)
2012. jún. 6. 11:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Minden rendben lesz! Majd számolj be róla! :)
2012. jún. 6. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!