SOS! Most voltam uh-on 6 hetes vagyok. Echomentes kép?
Figyelt kérdés
petezsák: 9,3mm. Gest. gyűrű kimutatható. A petezsák mellett 9x4 mm-es echomentes rész látható. Az utolsó mondattól félek. Egy hét múlva kell visszamennem. Nem véreztem ezt a doki is kérdezte. Akkor mi lehet az? :(2012. jún. 6. 10:21
1/13 anonim válasza:
Sajnos erről kép hiányában csak annyit lehet mondani, hogy echomentes képlet, azaz valami, ami nem veri vissza az ultrahangot. Valószínűleg ciszta, de ezt megint csak kép hiányában nem merem kijelenteni.
2/13 A kérdező kommentje:
És ha ciszta akkor az rosszat jelent? Megmaradhat a baba? A doki vakarta a fejét mikor meglátta. Nagyon aggódom és keserves lesz ez az 1 hét. :(
2012. jún. 6. 10:46
3/13 anonim válasza:
Persze, hogy megmaradhat. Nem olyan ritka dolog. :) Fel a fejjel, és nyugalom, sajnos jövő hétig ő sem tud mást mondani, kontrollálni kell, nézni, hogy hogyan nő a ciszta és a petezsák egymáshoz viszonyítva.
4/13 A kérdező kommentje:
Akkor csak imádkozni tudok, hogy elmúljon. És a méretek szerinted jók, nem kicsi? És miért nincs szívhang? Az utolsó mensesem ápr. 26 án volt, általában 33 napos ciklusaim voltak, de volt hogy több.
2012. jún. 6. 10:55
5/13 anonim válasza:
Szia, ne félj, nekem is volt, aztán a 9 hetesen már nem is látszott, addigra elmúlt. Semmi baj sem lesz!
6/13 anonim válasza:
Előző vagyok: nekem 10 nappal később volt a peteérésem, mint a menstruáció alapján kellett volna számítani rá, ezért lett később is szívhang. Ne félj, különösen,ha rendszertelen a ciklusod.
7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, hogy írtatok, köszönöm szépen. Ha már az elején ennyire félek, mi lesz később... :)
2012. jún. 6. 11:23
8/13 anonim válasza:
Később még jobban fogsz. :)És ha megszületik, na akkor fogsz a legtöbbet aggódni. :)) Nyugalom, és sok boldogságot, drukkolok, hogy minden rendben menjen!
9/13 A kérdező kommentje:
:) Az biztos is. ;) CSak már tartanánk ott és legyen egészséges. Köszönök mindent mégegyszer! :)
2012. jún. 6. 11:29
10/13 anonim válasza:
Minden rendben lesz! Majd számolj be róla! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!