Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki ideges akkor többet...

Ha valaki ideges akkor többet mozog a babája?

Figyelt kérdés
Tegnap elég stresszes napom volt és egész nap éreztem mocorogni.
2012. jún. 6. 08:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Amikor fogászaton voltam a gyerekem egész idő alatt majd kirúgta a hasamból magát.
2012. jún. 6. 08:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, és amikor felemeltem a hangom akkor elkezdett rugdosni hogy hagyjam abba!:)
2012. jún. 6. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. jún. 6. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:

az biztos hogy kihatással van rá.

indulok ki magamból.

18 hetes kismama

2012. jún. 6. 08:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom: ha feszült vagyok, egyáltalán nem mocorog. Volt olyan, hogy vizsgáztam, egész nap viszonylag stresszben voltam, és csak akkor mozdult meg először, mikor hazaértem és kicsit "kifújtam". Addig egész nap egyet sem mozdult! Pedig már a 30. hét után volt...
2012. jún. 6. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam is pont fordítva van. Mikor ideges vagyok, akkor meg sem mozdul, mikor megnyugszok, akkor folytatja tovább a rugdosást.
2012. jún. 6. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!