Aki a 28. hétig 7-8kgot hízott vagy esetleg többet, az mennyit szedett fel a végére?
Most jöttem a védőnőtől és pár deka híján 8kg van rajtam már most, marhán elkeseredtem :( Azt mondta egyek főként zöldségeket... mindig is utáltam a zöldséget, számomra kínzás lenne... nem tudom mi lesz így a végére.. van még itt valaki aki ennyit felszedett a 28. hétre?
Köszönöm előre is a válaszokat:
egy elkeseredett kismama :)
Mennyiről indultál?
Alapvetően nem baj, ha 10 kiló felett hízik az ember, ha amúgy vékony testalkat. Akkor baj a sok hízás, ha amúgy is kövérkés a kismama.
terhesség előtt 57 kg
29. héten 65 kg
39. héten 72 kg
szülés után 65 kg, amit próbálok legyűrni, de még szoptatok, úgyhogy óvatosan diétázom és tornázgatok csak.
4 hónapos kisfiú anyukája
Első vagyok.
Én sem voltam kimondottan "gebe"alkat.168 cm és 60 kilóról indultam, 90-el mentem szülni. Teherbeesésem előtt dohányoztam, rendszertelenül étkeztem és kb napi 20km-t legyalogoltam...
Ahogy teherbe estem a 3. hónaptól otthon voltam a megterhelő fizikai munka miatt, amikor rendesen normál adagokat kezdte, enni, napi háromszor és nyilván a a testmozgás sem volt annyi (a cigit alap, h elfelejtettem!!!)
Nem zabáltam, nem ettem 2 helyett.Az utolsó 2 hónapban még a levegőtől is híztam, alig ettem, így sikerült a 30 kilót összehozni. Nem mentegetőzni akarok, eszem ágában sincs, no, büszke sem vagyok...De genetika az genetika!Ha hajlamos vagy hízásra és gyökeresen meg(kell) változtatnod az életmódodat, akkor bizony elszaladhatnak a kilók!
Na és kit érdekel?Makk egészséges babám született 40+3 napra és nekem sem volt (vizesedésen kívül)semmilyen szövődményes-vérnyomás, cukor-problémám!
Ne legyél elkeseredve!Kitartás és boldog babavárást!
28. héten vagyok és plusz 8 kgnál járok, előtte 171 cm 60 kg, azaz nomrál bmi.
A védőnő szerint jó ez, amúgy utálom a zöldeket és gyümiket én is, 2 hete elkezdtem rászoktatni magam az almára, ez az uzsi és a tízórai. Azóta alig híztam, sokat számít, hogy nem túró rudi vagy banán, gyümölcsjoghurt stb...
Szia!
első terhesség alatt 7 kiló volt rajtam a 26. héten!21 lett a vége...
20 hós volt a lányom mikorra vékonyabb lettem mint az első előtt!(ja még simán szopott akkor,mondjuk most is anagy)
20 hós volt mikor terhes lettemmost vagyok 37 hetes 11,5 kilónál tartok, és lefelémegy...
Vicces,mert most vagyok annyi kiló (egy 3,5 kilós babaával a pocakomban),mint az első lányom születése után 1 évvel!
Mindkettővel veszélyeztetett vagyok,más okból ugyan,de sok a pihi,és megsemegyformán jöttek akilók...
ÉS az első után le tudtam adni,igaz a szopi miatt 20 hónapbatelt!De sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!